2777
2789

سلام بچه ها ..شما هم شنیدین که کیست تست رو مثبت میکنه؟کسی بوده که بی بی چکش با کیست تخمدان مثبت شده باشه؟

دلم میخواد شاد باشم و بخندم و غمگین نباشم و انرژی مثبت ناب باشم ...آهای زندگی ایده آل من کی و کجا میتونم تو رو در آغوش بگیرم ؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نوع کیست هست که بتا رو مثبت مبکنه بی بی چک رو نمیدونم

شما میدونی چه نوع کیست ی هست عزیزم؟اصلا علایم کیست چیه؟

دلم میخواد شاد باشم و بخندم و غمگین نباشم و انرژی مثبت ناب باشم ...آهای زندگی ایده آل من کی و کجا میتونم تو رو در آغوش بگیرم ؟؟؟؟؟؟
شما میدونی چه نوع کیست ی هست عزیزم؟اصلا علایم کیست چیه؟

یه بار متخصص زنان بهم میگفت که کیست خیلی نادره و با جراحی فقط درمان میشه پریودم عقب میندازه و باعث شک به بارداری میشه

عکس بی بی چکتوبفرست

فداتشم این مشکل دوستم هست گفتم اینجا مطرح کنم تا شاید بتونم جواب درستی بگیرم کمکش کنم  

سلام عزیزم مثبت نشون نمی‌ده 

فقط هاله خیلی خیلی کم رنگ 

من تنبلی تخمدان دارم پارسال اقدام نبودم بیبی چک میزدم همه هاله کم رنگ داشتن 

میدونستم بخاطر تنبلیه 

الان که اقدامم بیبی چکمو دیدی دیگه هاله پر رنگه احتمالا باردارم 

شمام اول درمان کنید بعد اقدام کنید ایشالا دامنتون سبز شه

سلام عزیزم مثبت نشون نمی‌ده فقط هاله خیلی خیلی کم رنگ من تنبلی تخمدان دارم پارسال اقدام نبودم بیبی چ ...

فدات عزیزم بابت توضیح کاملت.این مشکل دوستم بود .گفتم اینجا از بچه ها کمک بگیرم