2777
2789
عنوان

دکتر لیلا سطانی پولکیه خیلی

281 بازدید | 7 پست

میخام دکترمو عوض کنم 

ده روز دیگ زایمانم هست بنظرتون الان امکان داره دکتر خوب گیرم میاد؟؟

این سلطانی بیمارستان نیکان عمل میکنه خود بیمارستان با دستمزد دکتر۳۳میلیون میگیره

این دکتر پولکی میگه هفت میلیون هم جدا گونه باید برام کارت به کارت کنی بخدا خبر نداشتم وگرنه همون موقع میرفتم دکتر دیگ

🥲🥲🥲

پول زوره واقعا ادم راضی نیست بده اینو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار پنج تا دکتر خوب دیگ بهم معرفی کردن متاسفانه نوبت نداشتن😣

دکتر رامزی خیلی دکتر خوبیه اگه تهرانی برو پیش اون زایمان کن عالیه دکترش

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
همه جا همینهخواهر منم دو روزه زایمان کرده۷ میلیون داده به دکتره خازج از بیمارستان۳۷ میلیونم که تو بی ...

کدوم دکتر وکدوم بیمارستان گلم؟

نه همشون اینجوری نیستن من خیلی پرسیدم دکترهای عالی مثل منیره اخلاق نجات و چندتای دیگ زیر میزی نمیگیرن

کدوم بیمارستان عمل میکنه؟

بزن گوگل کل مشخصاتش و میاره و آدرس و شماره تلفن مطب شخصیش هم هست

من توی بیمارستان امیرالمؤمنین نازی اباد زایمان کردم اونجا بود البته من تو مطبش می رفتم دو ماه قبل زایمانم

چند جا دیگه هم تو بیمارستان های دیگه هم کار می کرد

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
بزن گوگل کل مشخصاتش و میاره و آدرس و شماره تلفن مطب شخصیش هم هستمن توی بیمارستان امیرالمؤمنین نازی ا ...

پست بالا توضیح دادم گلم