2777
2789
عنوان

مامانم شوهرمو خونه راه نمیده 😢 من کدوم طرفو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکاتو‌خوندم

صد درصد طرف شوهرتو بگیر ، چند وقت دیگه ازدواج میکنی اون میشه پناه و خانوادت ،هیچوقت بخاطر کسی با شوهرت بحث نکن یا کوچیکش نکن ، خواهرت کی باشه که بخواد تو زندگی مشترکت اختلاف بندازه 

از حسادت زیادش کم مونده چوب برداره کتکت بزنه

مشکلی دارن باهاش؟خیلی رفتارشون زشته

بعد که زنگ زد بیا خونه . شوهرم منو رسوند . گفتم مامان فلانی ناراحت شد با اون لحن و بدون خدافظی گفتی بیا . گفت من اصلا خوشم نمیاد ازش باید فقط از من اجازه بگیری تو این خونه

بابام و داداشم اینا دوسش دارن زیاددد. ولی مامانمو ابجیم دوسش ندارن

مامانتم شده مثل خواهرت؟؟

عزیزم هیچوقت حتی یه کلمه درمورد زندگیت به مادرت نکو ، حتی درمورد خوشی هاتم نگو ،حتی اگه دعوای بزرگ هم افتاد بین تو و شوهرت هم بهشون نگو که از الان ناراحتی تو اونارو خوشحال مبکنه.

احترام شوهرتو همه جوره نکهدار ، رفتی سر خونه رندگیت هم از این خواهر دوری کن

شوهر خواهرشم مهمونه خواهر اسی هم ازدواج کرده جای اینکه سر خونه زندگیش باشه داره حسادت میکنه به اسی و ...

شوهر اونم یه ماه دیگه میاد . به مامانم گفتم وقتی اومد من نمیذارم تو این خونه باشن برن سوییت بگیرن . مامانم گفت اونم نمیزارم بیاد . ولی میدونم عصبانی بود الکی گفت . از الان داره خرید میکنه برا اومدنش

شما مقصر اینکه تحصیلات شوهر خواهرت پایینه نیستی و خود خواهرت مقصره اگر ناراحته چون قبل از ازدواج میدونسته تحصیلاتش چیه و ملاکای خودش چیه چطور بعد ا ازدواج شما این به چشم میاد 

خواهرت با همسرش به مشکل خورده سر این قضیه یا نه؟

با شوهرت بد اخلاقی نکن اونه که آخر سر برات میمونه 

طرف شوهرت رو بگیر 

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

شوهر اونم یه ماه دیگه میاد . به مامانم گفتم وقتی اومد من نمیذارم تو این خونه باشن برن سوییت بگیرن . ...

مث خودشون رفتار کن 

همین الان خواهرتو بنشون سر جاش وگرنه زندگیتو خراب میکنه از حسادت 

مث خودشون رفتار کن بزار خواهرت بفهمه تو هم بلدی 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

شوهر اونم یه ماه دیگه میاد . به مامانم گفتم وقتی اومد من نمیذارم تو این خونه باشن برن سوییت بگیرن . ...

اسی تو هم شوهرشو تحویل نگیر تا اونم درک کنه بداخلاقی با داماد چه حسی داره

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

کلا بگو ببینم چی شده که مامانت چپ افتاده

چون اول کار خواهرم یکم موش دوند . ما تحمل کردیم . یبارشو شوهرم عاصی شد گفت سنگ نیستم که منم دل دارم همش یا تهمت میزنی یا توهین میکنی به خانوادم . بیا بشین حل کن حرف بزن که مشکلت با من چیه من که تازه وارد خانوادتون شدم. کاری نکردم که اینهمه بددلی به من . 

حالا میگه به من بی احترامی شده . شوهرخواهرم گفته دیگه باهاشون حرف نزن و ...

مث خودشون رفتار کن همین الان خواهرتو بنشون سر جاش وگرنه زندگیتو خراب میکنه از حسادت مث خودشون رفتار ...

چیکار کنم . در موندم . یه طرف مادرمه که تاج سرمه . ی طرف در قبال همسرم مسئولم . از ی طرف دل گرمیم خواهرمه 

اسی تو هم شوهرشو تحویل نگیر تا اونم درک کنه بداخلاقی با داماد چه حسی داره

یبار چند هفته پیش جواب پیام شوهرشو ندادم . از همه جا بلاکم کرده . خواهرم میگه فک کردی کیی یا اون شوهرت کیه که جواب بقیه رو نمیدی حتما کارت داشته و منتظر پیام بوده و ...