2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بریس درمان میشه؟ با چی بیان میشه درجه زاویه داره؟کارتون چیه شما؟

عزیزم ببینید بریس یه روش درمان قدیمی هستش اگر مشکل ارتوپدی خیلی خاص باشه و دکتر تشخیص بده بله ولی معمولا این عارضه ها از عدم تعادل عضلانیه یعنی  عضله ضعیف میشه و قادر به حفظ وضعیت طبیعی نیست و باید با تمرینات تجویزی خاص عضلات کشیده و یا تقویت بشن ، بله یکسری درجه و زوایا داره که شدت هایپرکایفوزیس رو مشخص میکنه  

من کارشناس حرکات اصلاحیم عزیزدلم 

عزیزم ببینید بریس یه روش درمان قدیمی هستش اگر مشکل ارتوپدی خیلی خاص باشه و دکتر تشخیص بده بله ولی مع ...

ممنون 

اگر بریس کنار ورزش انجام بشه میتونه کمک کننده به روند ورزش باشه؟ یا عضلات رو ضعیف میکنه؟

گوژپشتی یا شانه های گرد شده یا به زبان ساده رو به جلو اومده از ضعف عضلات پشتی ( رامبویید و تراپز) و گرفتگی عضلات سینه ای بوجود میاد و باعث ایجاد گوز پشتی و دور شدن کتف ها از همدیگه و بهم خوردن راستای طبیعی فقرات ، مشکلات تنفسی ، مشکلات قلبی ، کوتاهی قد، افتادگی یک شانه یا هر دو ، کاهش دامنه حرکتی شانه ها و مفصل گلنوهومرال ، درد و ناپایداری در مفصل گلنوهومرال ، درد در ناحیه گردن و بین دو کتف و کوتاهی قد ، میشه.

برطرف نکردن این مشکل باعث ایجاد اسکولیوز و مشکلات تنفسی و مشکلات ذکر شده میشه .

ولی این مشکل به راحتی و بدون تهاجم و فقط با حرکات اصلاحی و اصلاح سبک زندگی برطرف میشه 

ورزشی هست واسه بهتر شدنش؟ میخوام برم باشگاه ترجیحا یه رشته ورزشی باشه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
ممنون اگر بریس کنار ورزش انجام بشه میتونه کمک کننده به روند ورزش باشه؟ یا عضلات رو ضعیف میکنه؟

اگر بریس طبق تجویز پزشک باشه حتما باید استفاده بشه 

ولی اگر مایل باشید که حتما بریس استفاده کنید (بسته به نوع بریس البته) میتونه کمک کننده باشه در صورتی که همه روزه حتی بعد از جلسات تمرینی و بین روزهای جلسات تمرینی شما تمرینات کمکی که بهتون گفته میشه رو انجام بدید ، چرا که نه میتونه کمک کننده هم باشه 

ورزشی هست واسه بهتر شدنش؟ میخوام برم باشگاه ترجیحا یه رشته ورزشی باشه

عزیزم ببینید حرکات اصلاحی یک نوع ورزشه در جهت رفع مشکلات و عارضه ها و چیزی نیست که بدون داشتن علم بشه انجامش داد 

خود حرکات اصلاحی یه فیلد از ورزش درمانی هستش که در جهت بهبود عارضه های اسکلتی -عضلانی عمل میکنه 

اگر تبریز تشریف دارید میتونید بصورت حضوری تشریف بیارید اگر نه من بصورت انلاین در خدمتتون هستم 

اگر بریس طبق تجویز پزشک باشه حتما باید استفاده بشه ولی اگر مایل باشید که حتما بریس استفاده کنید (بست ...

در مورد انواع بریس میدونید؟

شنیدم بریس میلواکی برای کایفوز به کار میره