2821
2789
واسه من میگی پسر عموم کی آزاد میشه؟ باهم ازدواج میکنیم؟؟

دو سه ماه اینا

ازدواج نمیکنین

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر تاپیک من نیسمنظورم نظر نده دوس نداری نگا نکن تاپیکو‌من ب مردم راه میدم تو حرصشو‌ بخور

😂😂بخدا جای بچه‌هایی مثل تو اینجا نیست 

چقد مثلا الان حس شاخ بودن میکنی😂باشه منم خرابش نمیکنم

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

😂😂بخدا جای بچه‌هایی مثل تو اینجا نیست چقد مثلا الان حس شاخ بودن میکنی😂باشه منم خرابش نمیکنم

باشه جای تو هس

من با هرکس مثل خودش رفتار میکنم یکی مهربون منم مهربون جونمم‌  براش میدم کسی بد منم بد

از آدمای فضول هم خوشم نمیاد ک تو دعوا های دیگرون دخالت میکنن

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

وای😂😂یاد ده یازده سالگیم افتادم بخدا

باشه 

حرفات مهم نیس برم تا صب بمون همینجا زر زر کن اونقد حرف بزن فکت دراد‌

پیام بدی جواب نمیدم امضامو‌ بخون(اگر ی جا دیدی جوابتو ندادم بفهم اندازه حیوون هم نیستی)

و همچنین فضول

تو توی یازده سالگیت‌ همچین آدمی بودی؟

واقعا متاسفم برا تربیتت

باشه حرفات مهم نیس برم تا صب بمون همینجا زر زر کن اونقد حرف بزن فکت دراد‌پیام بدی جواب نمیدم امضامو‌ ...

وایییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂بخدا حیف انرژی واسه تو مصرف شه 

مشخصه کی ادب نداره که اول تاپیک ب یکی میگه گمشو!

انقد وقیحی 

گفتی حیوون حداقل حیوون مطمئنم  از ت فهیم تره و باشعور تر 

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

وایییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂بخدا حیف انرژی واسه تو مصرف شه مشخصه کی ادب نداره که اول تاپیک ب یکی میگه گم ...

خب مصرف نکن

انرژی من برا خودم کافیه نیازی ب انرژی های ضایعاتی‌ نداریم

اونی ک ادب نداره تویی ک فضولی میکنی

حالام‌ بیا پایین سرمون رف بابا