2777
2789

سلام خانما

این جایی که من کار میکنم قراره تا چند وقت دیگه واسه یه سمت جدید یکیو انتخاب کنن و بهش ترفیع بدن(ببخشید زیاد نمیتونم بازش کنم میترسم شناسایی شم) و این قضیه هم تقریبا تا آخرای آبان مشخص می‌شه که قراره کی باشه، حالا اولش من بودم فقط که سعی میکردم همیشه کارامو درست انجام بدم به موقع برم تو جلسات شرکت کنم و اینا و کلا نشون بدم که از پسش برمیام، ولی الان دونفر دیگه هم اضافه شدن و یه جورایی رقیب شدیم، ببینید من بدم نمیاد کسی پیشرفت کنه ولی حس میکنم یه سری کارا و رفتاراشون از قصده و عمدا میخوان زبون بریزن تا مثلا توجه رئیسو به خودشون جلب کنن و اینا، حالا منم استرس گرفتم چون به شدت به این موقعیت نیاز دارم و اصلا نمیخوام از دستش بدم، میدونم همه چی دست خداست و سپردم بهش ولی حرصم میگیره که بعضیا عمدا میخوان یه کاری کنن من نتونم به چیزی که میخوام برسم.. نمیدونم چی کار کنم خیلی فکر و خیال میکنم، آخه زور داره یه عده فقط با چرب زبونی بخوان برن بالا چون من تو این موارد اصلا زرنگ نیستم و فقط میتونم با کارم ثابت کنم بهشون  نظرتون چیه چی کار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.