2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اول بگو علامتت چیه تا ببینم بع ام اس شبیه هست یا نه

من همیشه دست پاهم بی حس میشن

الان ی مدت خیلییی شدید شده حالت خاب و بی حسی و ضعف باهم اصن ی حال عجیبیه 

دوس دارم همش رو تخت باشم مجبوری بلند میشم دوس دارم همش بخوابم

ضعفم در حدیه اگ دراز بکشم دستمو بزارم رو پیشونیم در میگیره بی حس میشه میارم پایین 

چند روزیه کف دست پاهام هم گرمه و خارش داره 

سررررم ک کلا عجیبه همیشه سنگینه بلند ک میشم چشمام سیاهی میره جایی رو نمیبینم کل بدنم اب میره بی حس میشم فوری میشینم ک نیوفتم

چند دقیقه ای هم ک میشینم اصن هیچی حالیم نیس انگار بی هوشم تو این دنیا نیستم

چشمامم درد میکنه سوز میده

من همیشه دست پاهم بی حس میشنالان ی مدت خیلییی شدید شده حالت خاب و بی حسی و ضعف باهم اصن ی حال عجیبیه ...

علایمت غیر اختصاصی هست  بیشتر افسردگی داری و استرس

شد علایم تو ام اس اینجوری نیست

من خودم حمله چشمی داشتم اصلا درد و‌سوزش اینجوری نیست 

برو چک اپ اما بعیدع ام اس باشه

اگه زود بهش برسی داروی خارجی استفاده کنی آره یه نفر می‌شناختیم گفت من فلج فلج بودم داداشم کولم میکرد ...

الان طوری شدم بدنم نمیگره بلند بشم ضعف دارم مجبوری کارامو میکنم

علایمت غیر اختصاصی هست بیشتر افسردگی داری و استرسشد علایم تو ام اس اینجوری نیستمن خودم حمله چشمی دا ...

دیروز رو پله میومدم پایین پاهامو حس نمیکردم میترسیدم بیوفتم بچه هم بغلم بود 

شما میدونی علائم اصلیش چیه 

چیه🙁

توقف حمله سیستم ایمنی به سیستم اعصاب مرکزی توسط این پروتکل،در سایت خود ام‌اس توضیح کامل داده شده.

اگر مشکلی داشتید بگید تا راهنمایی کامل کنم فعلا که چیزی مشخص نیست باید معاینه بشید 

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
توقف حمله سیستم ایمنی به سیستم اعصاب مرکزی توسط این پروتکل،در سایت خود ام‌اس توضیح کامل داده شده.اگر ...

این علائمی بالا گفتم مشخص نیس؟؟من کلا همیشه باهام بی حسه کزکز میکنه داخلشون داغه همین الانم ک دراز کشیدم استراحت میکنم همینجوریه

دیروز رو پله میومدم پایین پاهامو حس نمیکردم میترسیدم بیوفتم بچه هم بغلم بود شما میدونی علائم اصلیش چ ...

بببنید اینا میتونی از حال روحی باشه میتونه از اعصاب مرکزی باشه میتونه از اعصاب محیطی باشه اصلا نمیشع گفت اما علایم کلیش بی حسی و گرگز شدید مدام بدون قطعی بیشتر از ۲۴ ساعت

اپتیک نورایتس

لرمیت

عدم تعادل

سرگیجه 

و..