2777
2789
عنوان

واقعا بعضیا خیلی بی رحمن

310 بازدید | 22 پست

میگم برای بعصی مناطق ک فقیرن پول برق و آب نمگیرن و حلاله و پرسیدم گفتن بم

میپرن میگن نه کجا حلال حرومه غصبه

یعنی واقعا ما مسلمونیم متاسف شدم من دارم پول اب و برق میدم ولی راضیم برای اونا مفت باشه حلالشون باشه

متاسفانه ففط اتباع دارن استفاده مجانی میکنن و به هموطنای عزیزمون توی مناطق دور افتاده هیچ توجهی نمیشه...

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منابع خودمونه . کشور خودمونه .بابتش پولم میدیم ..

اونم کلان . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ولشون  کن  این  مردم  به  همه  چی میگن  حرومه و  زورشون  به  مظلوم  میرسه 

ولی  اونی  که  حروم  خوری و دزدی میکنه  جرئت  ندارن  حرف بزن ... 

تازه به  معلم ها هم  میگن  پولشون  حرومهههه  چون  تابستون  و عید  تعطیلن ولی  پول میگیرن😂😂😂

معلمهای مدارس پسرانه فوق العاده بیرحم و قسی القلب هستن .

اصلا انگار بهشون خون دادن بخورن .

توی فیلمها عراقیها رو نشون میده که اسیران ایرانی رو کتک میزنن .

برای من یادآور دوره راهنمایی هست 

من متولد 1360 هستم 

هنوز صدای ناله و زجه ی همکلاسیها توی گوشمه و ولم نمی کنه .

ولشون کن این مردم به همه چی میگن حرومه و زورشون به مظلوم میرسه ولی اونی که حروم خوری ...

ما تنها کاری که برای این جامعه خراب مون میتونیم بکنیم قدردان معلم ها باشیم تا توی مدرسه به بچه هامون اموزش های بروز بدن!

و ازشون قدردانی بشع 

تا مدرسه یه سیستم درست نباشع هیچ چیزش درست نخواهد بود جیزی که امروزه سرمون اوموه!

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
معلمهای مدارس پسرانه فوق العاده بیرحم و قسی القلب هستن .اصلا انگار بهشون خون دادن بخورن .توی فیلمها ...

والا ما که خانم هم بودیم یه معاون داشتیم به آدم نگاه میکرد آدم میترسید ولی الان خوب شده بچه ها با معلم هاشون رابطه شون بهتر شده

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
معلمهای مدارس پسرانه فوق العاده بیرحم و قسی القلب هستن .اصلا انگار بهشون خون دادن بخورن .توی فیلمها ...

من امسال که پسرم رفت کلاس اول اونم تو مدرسه غیرانتفاعی وقتی رفتار معلمش دیدم تازه فهمیدم چقدر بعضی از معلم ها مثل دهه ۶۰ رفتار می کنن ناظم و مدیر مدرسه که بماند سر یه آب بازی ساده تو حیاط مدرسه شاهد بودم بچه کلاس پنجمی رو جوری ناظم سیلی زد من وحشت کردم و امسال مدرسه پسرم رو جابه جا کردم 

والا منم دهه شصتیم معلم کلاس پنجم چنان کتک میزد که انگار مامور ساواک یا ارث باباش رو میخواد من شاگرد اول کلاس بودن و ازش کتک نخوردم ولی از کتک خوردن بچه ها میترسیدم. خانم مهربان اسمش بود. 

به معلم دینی هم داشتیم که یه دختر ترشیده سیبیلو بود و من ازش کتک خوردم و یکی از بچه ها که سادات بود رو زد و دختره بهش گفت انشالله دستت بشکنه و هفته بعد با دست شکسته اومد مدرسه... دل همه خنک شد. 

الان همکارم تعریف میکنه پسره رو از موهاش کشیدن و موهاش یه تیکه کنده شد و پوست سرش معلوم شد...