2777
2789
عنوان

اونایی که چاه آشپزخونشون گرفته بیاین باهم باشیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 54 پست
یه هفتس هوشنگ هیچ تکونی ب خودش نمیده .. خودم  دس ب کار شدم .. میخوام رو پا خودم واستم😂

😂😂😂😂😂ولی نمیری دختر ترکیدم

مادر که میشوی نمیدانم از کجا ،کی،چطور؟این همه تغییر ،این همه صبر،این همه عشق❤  پیدا میشود.....

تاپیکتو دید چتد تا لگد زد فکر کنم اونم دلش 😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂ای جااااان .. غمم یادم رف دیگه یه فسقلیم درکم کرد چی میخوام از دنیا😂😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂ولی نمیری دختر ترکیدم

😂😂😂 منم خیلی اروم شدم فهمیدم تنها نیستم😂😂

😂😂😂😂ای جااااان .. غمم یادم رف دیگه یه فسقلیم درکم کرد چی میخوام از دنیا😂😂

😂😂😂😂😂😂

هنوزم داره همدردی میکنه 

یوقت دختر ندارین

فک کنم چشش گرفته

مادر که میشوی نمیدانم از کجا ،کی،چطور؟این همه تغییر ،این همه صبر،این همه عشق❤  پیدا میشود.....

😂😂😂😂😂😂 هنوزم داره همدردی میکنه  یوقت دختر ندارین فک کنم چشش گرفته

😂😂😂 

الان ک نداریم .. ولی فک کنم میدونه قراره دختر دار شم😂😂

😂😂😂  الان ک نداریم .. ولی فک کنم میدونه قراره دختر دار شم😂😂

زرنگه پسرم از الان میخواد خودشو جا بده...

یکی بزنم در کونش ادم میشه😝😝

اولش فکر کردم واقعا یکی دورهمی فاضلابی میخواد😂😂😂

فنر باید بزنید دیگه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اولش فکر کردم واقعا یکی دورهمی فاضلابی میخواد😂😂😂 فنر باید بزنید دیگه

😂😂

من ب طور خودجوش مایع لوله بازکن ریختم توش .. یا درس میشه یا خرابتر میشه ..درس شه افتخارش برا منه

😂😂 من ب طور خودجوش مایع لوله بازکن ریختم توش .. یا درس میشه یا خرابتر میشه ..درس شه افتخارش برا م ...

نمیشه همش چرته. زیاد بمونه اینجوری میزنه طبقه پایینی سقفش رو داغون میکنه ها

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

نمیشه همش چرته. زیاد بمونه اینجوری میزنه طبقه پایینی سقفش رو داغون میکنه ها

سقف مامانش ایناس ..پولدارن😂😂😂