2777
2789
عنوان

من حساسم یا چیزی بینشونه

140 بازدید | 21 پست

یه مدت نامزدم زیاد اینیستا آن بود مثلا میگفت میرم باشگاه میدیدم آنه که سرش دعوامون شد بازدید برداشت مثلا ۱۰ روزی میشد که زیاد آن میشد اعصابم نداشت 

اینم بگم فالور هاش تقریبا دوساله که ثابته چون از دورانی که رل بودیم قول داده بود ریکوئست قبول نکنه حتی نامزد کردیم هم نمیکنه چون چک میکنم مثلا ۵.۶ تا دختر بیشتر نداره که از دوسال پیش هستن امروز اتفاقی دیدم یکی از دخترا ریموش کرده یا نمیدونم این ریمو گرده که بعید بدونم 

بنظرتون بین دختره و این چیزی بوده

نکنه اکسش بوده؟

یا نامزدم مزاحمش شده 

میگم چرا توی دوسال نکرده تازه یادش افتاده 

حق دارم حساس شم؟

یا بیخیال شم 

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید طرف دیلیت اکانت کرده

نه پیج دختره رو دیدم 

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

دعوتت میکنم به بی خیالی 

دیگه زیاذی حساسی

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
ولی مردی که لازمه اینهمه پیگیر باشی که دست از پا خطا نکنه، پیرت میکنه

والا دروغ چرا خطایی ازش ندیدم ولی خب این مواردم هس دیگه 

دعوتت میکنم به بی خیالی دیگه زیاذی حساسی

چرا دختره بعد دوسال یادش افتاده فلانی رو ریمو کنه دقیقا توی روزهایی که نامزد من زیادی انه

خیلب حساسی

شابد دختره تث رتبطخ رفته به خاطر پارتنرش انفالو‌کرده

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
خیلب حساسیشابد دختره تث رتبطخ رفته به خاطر پارتنرش انفالو‌کرده

قلب نداشت بیوش 

چرا دختره بعد دوسال یادش افتاده فلانی رو ریمو کنه دقیقا توی روزهایی که نامزد من زیادی انه

اصلا دلیل نمیشه 

من پیجم فالور زیاد داره

بعد میبینی روزی چند نفر بدون دلیل آنفالو میکنن 

با اینکه من نه پستی گذاشتم نه چیزی طبیعی هست

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

آخه هرچقدر اصرار میکنم عکس نامزدیمون بذار نمیذاره میگه من خوشم نمیاد شاید بخاطر این بودا

قلب نداشت بیوش

خوب مگه هرکی تو رابطس بیوش قلب داره؟

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
خوب مگه هرکی تو رابطس بیوش قلب داره؟

نمیدونم🫠