2777
2789
عنوان

تاریخ تکرار می شود

172 بازدید | 21 پست

همیشه در تاریخ کسانی بودند که به بهانه احترام و روشنفکری و ادب ایران رو نابود کردند ولی مردمی که هنوز نمیخوان بیدار بشن یه نگاه به دور و برشون بندازن یه سوال از خودشون بپرسن 

چرا سرزمینی با اون شکوه و عظمت الان این باید باشه؟

ایا بخاطر این نبود که ایرانیا خودشونو گم کردن فراموش کردن که کی هستند و مدام دنبال فرهنگ بقیه کشور ها بودند فارغ از اینکه بدونند موفقیت واقعی شناخت خودت هست  کسانی که میگن بیخیال باید وضع های وخیم تری رو تحمل کنن و مدام بنالن

تف به غیرت کسی که فرهنگ خودشو اسطوره ها خودشو فراموش کرده چطور کشور هایی که الان میبینید فرهنگی در گذشته نداشتند و حتی اسمی هم نداشتند پای ووطنشون که میاد وسط خوب مایه میذارن ولی شما هنوزم تو خواب خرگوشی هستید 

هر نفر از شما یه ایران محسوب میشید کم ترین کاری که میتونید بکنید اخراج افغانی هاست مگه دولت های قبلی به فکر ایران بودند ؟؟؟؟ نه خودتون دست خودتون رو باید بگیرید اگر فردا بخاطر دستمزد کمتر زمان کوتاه تر ایرانو گرفتن یا ایران بدتر شد یا بلایی سرتون اوردن بدونید که حتی ایرانی هم محسوب نمیشد اینو من نمیگم تاریخ میگه 

اگه منظورت اخراج مهاجرین غیرقانونیه که همه موافقیم

منتها کسی به نظرمون اهمیتی نمیده

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش برن شرشون و کم کنن

خیلی نمک نشناسن 

زبوناشون 44 متری

بیشترشون ژولیده و بی نظم

مفت و خور و جنایتکارن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ما چیکار میتونیم بکنیم ؟ ما به عنوان مردم عملا هیچ کاری نمیتونیم بکنیم

چرا می تونیم بهشون کار ندیم خونه ندیم

محلشون ندیم .

ما چیکار میتونیم بکنیم ؟ ما به عنوان مردم عملا هیچ کاری نمیتونیم بکنیم

شما به عنوان مردم همه کار میتونید بکنید 

راهشون ندید کاربهشون ندید خونه بهشون ندید  

تا حالا هر وقت مردم خواستن سنگم اب شده جالبه در این حد خودتو ضعیف میبینی

چرا می تونیم بهشون کار ندیم خونه ندیممحلشون ندیم .

خب من نمیدم شما نده. بقیه نمیدن. ؟ نه باورکن میدن چون معتقدن افراد اهل افغان بهتر از ایرانی ها کارمیکنن

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

ازشون خرید نکنید بهشون خونه و کار ندید اتفاقا تو این مورد خود مردم خیلی میتونن تاثیرگزار باشن

مثلا افغان ندیدم که خرید کنم.  ولی ما چند نفر تواین سایت نمیشه. باید همه بخوان که نمیخوان

خب من نمیدم شما نده. بقیه نمیدن. ؟ نه باورکن میدن چون معتقدن افراد اهل افغان بهتر از ایرانی ها کارمی ...

خب میگم همه باید یکی بشیم

مشکل از مردم خودمون

کاش برن شرشون و کم کننخیلی نمک نشناسن زبوناشون 44 متریبیشترشون ژولیده و بی نظممفت و خور و جنایتکارن

من حق توهین به بیگانه بابت رفتارشون رو ندارم ولی حق توهین به هم وطن بابت بی غیرتی به باد دادن سرزمینم دارم ما شهید داریم همشرشم خارجی بود ایران جنگ شد دویید ایران گفت مملکتم بهم نیاز داره عجیبه مردم ایران تا این حد بی غیرت شدن

شما به عنوان مردم همه کار میتونید بکنید راهشون ندید کاربهشون ندید خونه بهشون ندید تا حالا هر وقت مر ...

ما خودمونو ضعیف نمیبینم   من اصلا  مردم افغان رو ندیدم زیاد. اما چند نفر تو این سایت همه چیز حل میشه ؟ نه توی دنیای بیرون اینطور نیست 

بهشون شغل وخدمات نبایدبدیم خونه اجاره ندیم مجبورن دمشون روبزارن رو کولشون

ما که قطعا ای کار رو نمیکنیم

ولی خود دولت داره ازشون حمایت میکنه

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

خب میگم همه باید یکی بشیممشکل از مردم خودمون

بله دیگه. کلا کسی متحد نیست  چند نفر بیشتر توی این سایت که نمیشه. باید همه بخوان اما نمی‌خوان  بیشتری ها