شاید مجبور شم ازدواج کنم بخاطر شرایط بد زندگی مطمئنممجبورم میکنند بچه دار شم ولی بچه نمیخام چون مطمئنمعین خودم میشم زندگیه پر از فلاکت برای نازا شدن چیکار کنم بدون اینکه کسی بفهمه
قبل از ازدواج با همسر آینده ات طی کن بچه نمیخوای نه بعد از ازدواج یه بلایی سر خودت بیاری.بچه داشتن یه حق طبیعیه برای یه زوج
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نفتالین میتونی بخری بشینی روش البته بازم تحقیق کن برای روی فرشته که مثلا میخوان چند سال بزارن انباری ...
طبق نظر «آژانس مواد شیمیایی اروپا»، نفتالین ماده ایست بسیار سمی. نفتالین به پوست انسان صدمه سنگینی میزند. ایست تنفسی، صدمههای جبرانناپذیر به کبد، کلیه، چشم و روده از دیگر عوارض خطرناک نفتالین هستند.[۱۴] این ماده شیمیایی سمی هیچ گونه جایگاه معتبری برای مصرف خانگی ندارد و نبایستی در خانه نگهداری یا مصرف شود. نفتالین به دلیل دارا بودن مواد نفتی باعث خورندگی میشود و عمر مفید اورینگ ها و کاسه نمد ها را در صنعت کاهش می دهد