2777
2789
عنوان

خرید خونه

117 بازدید | 17 پست

خیلی کارا کردیم.

سرمایه گذاری کردیم با کلی تجربه و مشورت ولی آخرش چی شد؟ ضرر

هر کاری کردیم ولی پول جور نشد خونه بخریم دیگه خسته شدم. نمیتونم ماهی ۷ ۸ تومن بدم به صابخونه ها اونم یه خونه ی کوچیک توی جای پرت(خیلی دور تر از مرکز شهر)

طلا هام رو نگهداشتم، شوهرم با حیله ازم گرفت که بده به صابخونه وگرنه گفتم ۱۰ سال پیش با پول فروش طلا هام میتونستم یه جای خوب خونه بخرم ولی نشد دیگه نمیدونم چی کار کنم خسته شدم از پول کرایه باربری و اجاره و پول پیش

شما بگید چجوری خونه خریدید من بدبخت هر کاری کردم نشد مشورت کردم نشد اومدم زمین بخرم سرم کلاه گذاشتن سرمایه گذاری کردم پولم آخر ضرر شد دیگه کلافه ام به خدا قسم. توروخدا اگه شما راهی میدونین بگین دیگه عقلم قد نمیده 

در پی این هیاهوها به آرامش نقاشی پناه میبرم...

کدوم استانی؟؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهرانم.

پرند یا چیتگر خونه نمیتونی بخری؟؟بخر وبده کرایه

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

پدرشوهرم ی زمانی بساز بفروش داشت برامون ساختن سال 88 رفتیم خونه خودمون 

چند سال مستاجر بودم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

از ارزون ترین محله  کم امکانات ترین خونه شروع کن بخر بعدا پیشرفت میکنی

من یه محله ای خونه خریدم که اولین بار روم نمیشد فامیلا بیان خونه نویی

اما الان بهترینشو دارم

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
نه بابا کل سرمایم رو هم بشه ۳۰۰ تومنم به زور میشه

خوب بذار بانک مسکن.وام زوجین بگیرید‌خونه بخرید وبدید کرایه اقساطش را بدید

خوب بذار بانک مسکن.وام زوجین بگیرید‌خونه بخرید وبدید کرایه اقساطش را بدید

وام زوجین بهمون تعلق نمیگیره چون الآن دوتا فرزندم دارم خونه مهر ثبت نام کردم اصلا هیچ خبری دیگه ازش نیومد الآن دوسالی میشه

در پی این هیاهوها به آرامش نقاشی پناه میبرم...
وام زوجین بهمون تعلق نمیگیره چون الآن دوتا فرزندم دارم خونه مهر ثبت نام کردم اصلا هیچ خبری دیگه ازش ...

زوجین بچه زیر بیست میخاد که داری..یا اوراق بخر..یا پول بذار.