2777
2789
عنوان

ریفلاکس نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 92 پست
وزنش بهتر نشد ؟ افسردگی گرفتم از بس راجب این مسعله فکر کردم متسفانه اطرفیان مراعات حالمو نمیکنن همش ...

وزنش در کل رو نمودار سبز بود اما هیچ وقت تپلی نشد منم خداروشکر می‌کردم ک حداقل زیر نمودار نیست 

ب نظرم یه مشورت با پزشکش بکن ک میتونی قرص نکسیوم بهش بدی یا نه میگم رو بچه من تا حدودی جوابگو بود

بعدم لطفا لطفا ب حرف دیگرون اهمیت نده عزیزدلم بخدا منم این روزارو کشیدم آنقدر گریه میکردم آنقدر پیگیری میکردم آخرش دورش گذشته پسرم اوکی تر شد بعدم نان واقعا شیر سنگینیه ب بچه رفلاکس نباید داد بازم با پزشکش مشورت کن

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
وزنش چقدره ؟ اگه وزن بچه منم خوب بود زیاد ناراحتی نمیکردم پسرم امپرازول میخوره انقدر لاغره که همه می ...

وزنش خوبه دیگه مشکلی بود دکتر چیزی میگفت یا شیر و عوض‌میکرد 

فقط تا میتونی به خودت برس چیزای مقوی بخور تا به بچت برسه دخترخالمو هرچی میگفتم بخور فقط سه وعده غذایی رو میخورد هیچی نمیخورد بچشم فقط توخواب شیرمادر بیداری شیرخشک میخورد به غذام افتاد اولش میکس میکزد گفتم میکس نکن با ته قاشق له کن لثه هاش عادت کنه بعدها جامد نمیخوره گوش نکرد الان ۱۸ ماهشه هیچی نمیخوره چون با بازی و سرگرمی و ترفند سعی نکرد میگفت نمیخوام زوری بدم بچم عصبی بشه الان حتی شیرخشکم دوهفته اس نمیخوره الانم ویروس گرفتن هردو خوبم نمیشه چون نمیخوره دوروزم بستری بود امروز رفته ازمایش بچه تاشیرمادرمیخوره مادردهنش باید بجنبه اونم کم حجم و مقوی و سالم ترشیجات سس غذای بیرون هله هوله ن  ازچاقی ام نترسه چون بچه راه بیوفته ازبس دوندگی هست لاغرمیشه منکه اینطوری شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم بیشتر مزه شیرمادر میده چون ببلاک خییلی شیرینه

نان شیر چربیه حالا حالاها ب هر بچه ای نمیوفته اکثرا یبوست میشن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من بچم روزی دوسه بار دفع داره فقط ماه اول یکی دو روز یبوست شد

خوبه خداروشکر من ب پسرم بیومیل میدم چند روزم بود پیدا نمیشد مجبور شدیم بگیم داداشم از تهران ازاد بخره براش نمیدونم بعد ۶ ماه عوضش کنم نان ۲ بدم یا ن میترسم بهش نیوفته رفلاکسم داره داستان بشه برام

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
تو کل عمرم تاحالا ندیده بودم نوزاد شیر نخوره دور و برم پر بچه است ولی همشون شیر و با اشتها میخورن و ...

این نگاه منفیتو بهش نده اصلا موقع شیر خوردنش زیاد نگاش نکن قربون صدقه اش برو باخنده و ذوق بذار با ارامش حدالاقل اون ی ذره شیر و بخوره گوشت بشه تنش

خوبه خداروشکر من ب پسرم بیومیل میدم چند روزم بود پیدا نمیشد مجبور شدیم بگیم داداشم از تهران ازاد بخر ...

خب اگه همین بهش میسازه اذیتش نکن البته شایدم شیرشو عوص کنی رفلاکسش خوب بشه من از وقتی بچم شیرکمکی خورد خداروشکر ۹۹ درصد رفلاکسش خوب شده

خوبه خداروشکر من ب پسرم بیومیل میدم چند روزم بود پیدا نمیشد مجبور شدیم بگیم داداشم از تهران ازاد بخر ...

خب بیومیل مشکلی تداره چرا عوض کنی وقتی دکترتشخیص نداده انگولک نکن دیگه

خب بیومیل مشکلی تداره چرا عوض کنی وقتی دکترتشخیص نداده انگولک نکن دیگه

اخه سخت پیدا میشه چند شب پیش هرچی داروخونه بود تو شهرمون گشتیم بزور یدونه کارتنی دادن بهمون اونم اخر شب بود طرف دلش سوخت  

این نگاه منفیتو بهش نده اصلا موقع شیر خوردنش زیاد نگاش نکن قربون صدقه اش برو باخنده و ذوق بذار با ار ...

فکر میکردم مادر خوبی میشم ولی بدترین مادر دنیا شدم عصبی شلخته استرسی 😢کدوم بدبختی هست که نتونه به بچه اش شیر بده ؟؟ 😣خدایا خودت کمکم کن 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
وزنش خوبه دیگه مشکلی بود دکتر چیزی میگفت یا شیر و عوض‌میکرد فقط تا میتونی به خودت برس چیزای مقوی بخ ...

دکتر گفت ۴۰۰ تا کم داره خدا کنه درست بشه 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
اخه سخت پیدا میشه چند شب پیش هرچی داروخونه بود تو شهرمون گشتیم بزور یدونه کارتنی دادن بهمون اونم اخر ...

پسردایی هام دوقلوان سخت بود ولی عوض نکرد به اطرافیان میسپردن شوهرخالم اون یکی داییم گاهی بابام اونجا بود همه بسیج میشدن شما کسی رو داری اینکارو کنید ندارید ازدکتر مشورت بگیرید ببینید چی رو جایگزین میکنه

فکر میکردم مادر خوبی میشم ولی بدترین مادر دنیا شدم عصبی شلخته استرسی 😢کدوم بدبختی هست که نتونه به ب ...

خب فعلا که داره شیرتو میخوره چرا نگرانی جای افکارمنفی چیزهایی بخور شیرت مقوی بشه سیرش کنه کمترشیرخشک بدی هرچی باشه شیرمادر سبک تره

درست میشه نگران نباش شیرت کمه شیرخشک میدی؟

از بس کم خورده شیرم کم شده قطره شیر افزا گرفتم بهتر شده کمکمی میدادم با سرنگ میخورد الان اونم نمیخوره 😢