2777
2789
عنوان

به نظرتون این وام ارزش گرفتن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 44 پست
نه اصلااانمیصرفه،درواقع شما داری اول کار ۱۵۰پول قسط و جلو جلو میدی،بعدم سیصد پرداخت میکنی...

۱۵۰ نیست

۷۰ صاحب 

۱۲ تومنم بانک

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین خودمون پراید ۲۰۰ تومنبا ۲۰۰ تومن میشه ساینا ۱۴۰۲ بخریمیعنی میگید ارزش نداره این وام؟

ساینا همون کمپانی پرایده . موتور پراید . قطعات سایپا . همه چی . فقط بهش رسیدن و یکم اپشناش فرق داره . اگ‌مثلا همونو میشد پارس .۲۰۶ یا دنا خرید ماشینایی ک محکم باشن و چن لول بالاتر اوکی میشد . بازم نظر شما مهمه و حتما از چن نفر دیکم بپرسین . اما بنظرم نگیرید بهتره 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

ساینا همون کمپانی پرایده . موتور پراید . قطعات سایپا . همه چی . فقط بهش رسیدن و یکم اپشناش فرق داره ...

مرسی عزیزم از توضیحتون

به نظرم ارزش داره وام های دیگه ظاهرا 23درصد باشه ولی در اصل36درصد برمیدارن

بعدام شوهرت کم کم پول رو میده 

هم از دست پراید راحت میشید و یه ماشین بهتر دارید هم ماشینتون چند سال دیگه پولش بیشتر میشه

اگه میشه طلاهاتو نفروشجی خوبه

به نظرم ارزش داره وام های دیگه ظاهرا 23درصد باشه ولی در اصل36درصد برمیدارنبعدام شوهرت کم کم پول رو م ...

درست منم نظرم همینه

اخه من خودم اندازه پول وام طلا دارم ولی گفتم با این کار هم طلاهام میمونه واسه خودم هم ماشین داریم

چند سال دیگه قسط هاش هم با توجه به تورم بی ارزش شده

ولی ترس من الان اینه که پول بگیره وام در نره

نه غیر از طلا پول ندارم

نهایت بتونم ۵۰ طلا بفروشم ۲۰ قرض کنم

مرسی عزیزم از توضیحتون

خاهش گلم اما بازم میگم با چن نفر دیگم مشورت کنین . این نظر من بود .شایدم واس شما خیلی موقعیت خوبی برا پیشرفت باشه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

وام ازدواج خوبه در صورتی که اون نخواد ۷۰ بگیره چون هرسال خودت به جز اقساط یه کارمزد هم باید به بانک بدی اگه طلاهاتو میخوای بفروشی چه کاریه همون پول را بزار بانک مهر ۴ درصد بگیر

وام ازدواج خوبه در صورتی که اون نخواد ۷۰ بگیره چون هرسال خودت به جز اقساط یه کارمزد هم باید به بانک ...

یعنی بانک مهر ۷۰ تومن بذاری ۳۰۰ تومن وام میده

مگه میشه صاحب وام پول نگیره

یعنی بانک مهر ۷۰ تومن بذاری ۳۰۰ تومن وام میدهمگه میشه صاحب وام پول نگیره

منم میگم نمی ارزه بخوای ۷۰ بدی به صاحبش چون به جز اقساطش که ماهی ۲ و خورده ای باید بدی سالی ۶ الی ۷ تومنم دوباره باید به بانک بدی بانک مهر هم باید یه مدت سپرده بزاری تا بهت وام بدن البته ناگفته نماند هیچ بانکی دیگه تا سپرده نزاری وام نمیده

من که خیلی دنبال وامم🥲میخوام جهیزیه بخرم با این حقوق نمیشع وام باشه پولو بردارن دیگ هرکی هم گف میگم ندارم ،

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
این پولها برکت نداره

چرا عزیزم؟

اون دوتا جوون شاید نمیتونند از پس اقساط بربیان اینطوری یه پولی دستشون رو میگیره اول زندگی ، اگه هیچ کس نخره ازشون همینم گیرشون نمیاد، دولتم از خداشه هرچی سرکمتر دردسر کمتر

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره