2777
2789

خدایا مطمعنی چیزی از قلم ننداختی؟؟؟برای بدبخت کردن یه آدم ؟؟؟؟؟؟

خانواده ام که از روزی که چشم باز کردم خودم رو جزیی از اون خانواده ندونستم !!!

پدر و مادرم فقط برای پسرهاشون و عروس هاشون پدرمادری کردن !!!

خانواده شوهرم که خداشاهده دختراش میزنن تو صورت پدرشون ،،،،،ولی با این حال  یه انگشت دختراش رو نمی‌ده به پسر و عروسش 

شوهر هم که چه عرض کنم ((خدا برام پک کامل بدبختی درست کرده ))))

شوهر هم از همه به دردنخورتر و ناجورتر و نامردتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی خواهر 

بخدا امروز یه لحظه تصمیم گرفتم خودم رو بندازم جلوی ماشین فقط ترسیدم به جای اینکه بمیرم فلج شم 

بیای تاپیک آخرم متوجه میشی 

احساس میکنم من که الان از خانواده خودم شانس نیاوردم از خوانواده شوهر و شوهر هم شانس نیارم مثل تو 

زارهام رو خیلی وقت پیش ها زدم الان یه جوری شدم که گریه ام هم نمیاد ،،،،،افقط میریزم تو خودم

عزیزم خداصبربده به دل هممون توخودمون ریختنم هزاربلاسرآدم میاره

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

من خونه بابا عزیز بودم ولی سختی زیاد کشیدم.

شوهرم بد نیست ولی صد درصد کامل نیست.گاهی میرینه با رفتاراش.از نظر مالی هم که صفر.

خانواده شوهرمم بود و نبودشون فرقی نداره.هرجا منفعت باشه همونجا پهن میشن.

فامیل پدری و مادری هم کلا گذاشتم کنار.

دوست صمیمی هم ندارم.

با در و همسایه هم رفت و آمد نمیکنم.در حد سلام علیک.

مهمونی‌هم دوس ندارم‌برم چون بچم شلوغ میکنه و تهش به دلخوری میرسه.

اگه خدا بخواد و بابام خونه شو از خونه مادربزرگم جدا کنه فقط اونجا میتونم‌راحت پامو دراز کنم و چایی بخورم و بگم آخیییش🥺

دقت کردی وقتی آدم خانواده خوبی نداره شوهر خوبیم گیرش نمیاد ؟منم همینجوریم نه خونه بابام جا دارم نه خ ...

خداشاهده که داشتم همین رو برای کامنت بالایی می‌نوشتم !! 

دقیقا من هرکس رو دیدم که خوشبخت بوده همه خانواده خوبی داشته هم شوهر خیییییلی بهتری گیرش اومده 

ما هم برعکس !!!

بدیش هم اینجاست که هیچوقت راه برگشتی نداریم ،،،هیچ راهی جلوی پامون نیست 

خداشاهده که داشتم همین رو برای کامنت بالایی می‌نوشتم !! دقیقا من هرکس رو دیدم که خوشبخت بوده همه خان ...

دقیقا منم حس میکنم همینطوره .

میدونی خانواده من نمیگن برنگرد یا طلاق نگیر یعنی مستقیم نمیگن ولی با رفتاراشون آدم رو عذاب میدن که این خیلی خیلی بدتره . ببین من با شوهرم دعوام شد قهر کردم اومدم خونه بابام بعد اون موقع چون عصبانی بودن تشویق کردن برو وکیل بگیر واسه طلاق الانکه تو راه طلاقم خونمو کردن تو شیشه هر روز سرکوفت میزنن .تا یه کار اشتباه کنم میگن بیا خودت بلد نبودی زندگی کنی حقته و فلان .... خیلی عذابم میدن با اینکه مالی هم کمکی نمیدن بهم فقط قسط وام ازدواجمو میدن که جهازمم برداشتن برای خودشون و یه سری چیزاشم فروختن هیچ پولی ندادن به من . پول وکیلمم خودم دادم .

اونروز اعصابم خورد شد برگشتم گفتم پس چرا تشویق کردین برای وکیل گرفتن از اول میگفتین ما نمیخوایم تو طلاق بگیری برگرد برو منم این گوها رو نمیخوردم نه اینکه حالا دارید اینجوری رفتار میکنید 

خداشاهده که داشتم همین رو برای کامنت بالایی می‌نوشتم !! دقیقا من هرکس رو دیدم که خوشبخت بوده همه خان ...

دو تا ضرب‌المثل تو ما هست نمی دونم شما هم دارین یا نه 

آخر خیر 

آخر شر 

آدم دیدم خونه پدرش نان نبوده بخوره همه جوره تحت فشار بوده یه دفعه شوهر کرده اصلا قیافش ۳۶۰درجه تغییر کرده یه دفعه وضع مالی خوب حرمت عزت 

ولی یکی هم بوده خانه باباش همه جوره عزیز بوده خوراک و پوشاک و همه چی فراهم الان شوهر کرده 

میاد از یخچال مامانش چند بسته گوشت و سبزی برمی‌داره که خونه شوهر فقط گرسنه نمونه

دقیقا منم حس میکنم همینطوره .میدونی خانواده من نمیگن برنگرد یا طلاق نگیر یعنی مستقیم نمیگن ولی با رف ...

یکی از فامیل های ما اول پشتش رو گرفتن طلاق بگیره بعدا انقدر سرکوفت زدن دختره دور از جون شما خودکشی کرد 

مهریه تو حتما بزار اجرا که بی خرجی نمونی از امروز هم اگه تخصصی چیزی داری یا برو کاریابی برات کار پیدا کنن اگر هم تخصص نداری حتما کلاس های آموزشگاهی یا جهاد دانشگاهی برو مدرک بگیر بعدا ببر کاریابی برات کار پیدا میشه ایشالله  که دیگه هم منتی برای خرجی سرت نباشه هم بیشتر روز رو بیرون باشی جلو چشم نباشی عزیز تر هم میشی