2777
2789

کسی ک بخواد خیانت کنه بعد ازدواج هم میکنه چ ربطی داشت حیوانات ک ازدواج و دوس دختر دوس پسری ندارن برا بقا جفت گیری میکنن .

من با رابطه قبل ازدواج مخالفم ول دلایلی ک آوردی غ منطقی بود درضمن خیانت ت زنا هم هست اون دلیلش چیه؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ک بخواد خیانت کنه بعد ازدواج هم میکنه چ ربطی داشت حیوانات ک ازدواج و دوس دختر دوس پسری ندارن برا ...

اولا برو تحقیق کن عزیزم، اثر کولیج تو موش های ماده هم مشاهده شده.‌

"مطالعات نشان می دهند که، وقتی موقعیتش باشد، ماده های شکارچی کمتر از نرها در امور جنسی بی قاعده نیستند"

‌دوما خیانت و ترک رابطه دو موضوع متفاوت ان، به لحاظ روانشناسی، یکی از راه های ترک عادت سخت تر شدن مسیر رسیدن به عادته! مثلا کسی به بازی های ویدئویی عادت داره، بهش پیشنهاد میشه که راه دسترسیشو سخت کنه؛ چند مرحله پسورد بذاره یا پلی استیشن یا لپ تاپ اشو یه جایی بذاره که دسترسی بهش سخت باشه

به لحاظ روانی دسترسی سخت تر= انگیزه کمتر هست. برای فرد متاهل هم قضیه همینه. توی اون شرایط خیلی سختتر طرفو باید ول کنه و بنابراین کشش روانی ش به طلاق و جدایی کم تر خواهد بود. 

واسه یه رابطه دوست دختری دوست پسری، جدایی خیلی راحتتره و برای همین تعداد افرادی که کات میکنن هم خیلی بالاست... شاید بگی که اونا همو نمیشناختن. اما قدیم هم اکثر ازدواجا همینقدر بدون شناخت بود اما نرخ طلاق و کات کردن خیلی پایین تر بود، دلیلشم مشخصه ازدواج 

سوما درباره خیانت گفتی، هرچند قضیه اینجا ارتباط مستقیمی با خیانت نداره. اما کسی که دنبال عشق و حالشه رو دقیقا از همون طمعش به رابطه جنسی قبل از ازدواج میشه شناخت. اگه ادم هولی باشه خوب خودشو نشون میده 

اولا برو تحقیق کن عزیزم، اثر کولیج تو موش های ماده هم مشاهده شده.‌"مطالعات نشان می دهند که، وقتی موق ...

باش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.