2777
2789
عنوان

دیشب ی اتفاق خیلی عجیب افتادد

456 بازدید | 21 پست

واقعا موندم تو کف

همسر من با همکاراش فقط روابطش درحد همکار بودنه و خارج از حیطه ی کار حتی همدیگرو ببینند باهم حرفم نمیزنن

دیشب ک نشسته بودیم ی شماره ناشناس تماس گرفت ک زن بود و گف ک من خانوم فلان همکارتون هستم همکارتون ک چندروزه نمیومد سرکار تو بیمارستان بستری بود و الان پول لازم داره اگه میشه ب این شماره کارت بزنید همسر منم نزد و گف تا با همکارم حرف نزنم پولی نمیزنم بعد

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موند چندساعت بعد ب همکارش زنگ زد.  گفت ک خانومتون اینطوری ب من زنگ زده این درخواستو داشته همکارش ب تته پته افتاد و گف ک نه اصلا شاید هکم کردن شماررو بفرست منم خیلی اصرار کردم ک ب شوهرش نگو گفت اینطوری فکر میکنه من با زنش در تماسم

چقدر عجیب 

یعنی همو ببینن سلام هم نمیکنن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بعد شماررو فرستادیم و اینا معلوم شد که خانوم شماره ی همکارای شوهرشو برداشته به تک تکشون زنگ زده و درخواست پول کرده بعد ک به زنش گفته چرااینکارو کردی کفته احتیاج داشتم شوهرمم قسم میخوره سر اون همکارش میگف اصلا ادم خسیسی نیست و اینا همکارش اصلا بیمارستان بستری نبوده و این برا خودش کسب و کار راه اندازی کرده 

چقد عجیب

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

خلاصه دعوا کردن و الانم اقا رفته از خانوم شکایت کرده بخاطر خریتت ی لحطه ی زن ی عمر زندگیشون خراب شد