2777
2789
عنوان

ازدواج

780 بازدید | 50 پست

سلام دوستان.

من ۱۹ سالمه حدود یک سالیم هست با یه پسری دوستم.واقعا هم و دوست داریم خانواده من و خانواده اون در جریانن البته برادرم در جریان نیست.خیلی دوستم داره واسم همه کار کرده.موقعیت ازدواج داره.اما خانواده من میگن زوده.خانواده اونم همش پافشاری میکنن ازدواج کنیم.خانواده من میگن دو سال دیگ.

ترخدااااا کمکم کنین.هرشبم شده گریه

تعداد رای : 0
نظرسنجی
.
0
0%
.
0
0%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذاذاشت چنذ سالشه که خالا درجریان نیست//عزیم ازدواح الکی نیست بزار خونوارت تصمیم درست بگیرن /

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
نمیدونم.واقعا خیلی ناراحتم.خودمم دوست دارم ازدواج کنم

حال ت رو درك ميكنم.همه ما همينجوري دوس داشتيم،خانواده ت فقط بخاطر سن تو ميگن زوده؟هيچ بهانه ديگه ايي نميگيرن؟پدرت هم در حريانه؟

تو بگو آليس
اره بخدا واقعا زوده،واسه همديگه مناسب باشين تا دو سال ديگه هم با هم ميمونين,خداي نكرده اگر مناسب نبو ...

یه سئوال داشتم.من بهش قول ازدواج دادم.خیلیممم برام خرج کرده.تو این یک سال کلی طلا گرفته یه موقعه ای اگر یه اتفاقی بیفتده من بخوام جدا بشم گناه کردم ؟

ما فقط باهم هسیم من گردش و تفریح خواسی ندارم ازدواج کنیم حداقل ازاد تریم

همه همین فکرومیکنن گلم

ولی وقتی برن سرزندکیشون میفهمن چه اشتباهی کردن

چنتاازتاپیکای همین جاروبخونی متوجه میشی

ازت خواهش میکنم زودخودتوتباه نکن

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
حال ت رو درك ميكنم.همه ما همينجوري دوس داشتيم،خانواده ت فقط بخاطر سن تو ميگن زوده؟هيچ بهانه ديگه ايي ...

پدرم فوت کرده.بله فقط میگن برای سنت‌.میگن اگ تو فامیل بفهمن که انقدر زود ازدواج کردی ابرومون میره.انگار گناه دارم میکنم