2777
2789
عنوان

درمان خانگی عفونت

86 بازدید | 8 پست

سلام برهمگی من چندوقت پیش رفتم متخصص زنان گفت عفونت شدید داری،دارو داد استفاده کردم بعد دوباره رفتم گفت خوب شدی الان چند روزه زیر دلم یکم احساس درد دارم و واژنم هم بومیده انگار دوباره عفونت گرفتم😢 راه خونگی درمان عفونت زنان چی پیشنهاد میدید

عزیزم یه راه میگم انجام بده سریع خوب میشی شلوارک نخی  با دامن بپوش چن روز توخونه از زیر لباس زیر نپوش تا چند روز فقط شلوارک نخی شب موقع خوابم اگه عادت کنی اینجوری بخوابی کلا دیگه عفونت نمیگیری لباس زیر هاتم کلا فقط نخی بخر اگه متاهل هم هستی بهداشت جنسی رو رعایت کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم، محلول جوش شیرین بنظرت جواب میده؟

شلوارک نخی خیلی خوبه بدون دامن هم میشه بپوشی اگه دوس نداشتی دامن بپوشی اصل همون شلوارک نخیه چون لباس زیر پلاستیکی وشلوارای جذب پلاستیکی باعث عفونت میشن 

من خودم ازین روش جواب گرفتم همیشه از جوش شیرین استفاده نکردم تا حالا