2777
2789

برام کوچیکن نپوشیدمشون یکی هم لباس مجلسی ک یه بار پوشیده شده چند تا ظرف و ظروف دارم دلم میخواد بدم به نیازمند واقعی 

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوار مهربانی دیگه نبست که.پرس و جو کن تو محلتون بالاخره نیازمند پیدا میشه

باشه ولی بزارم دیوار چی بگم نیازمند واقعی بیاد ببره

بزاربرنامه دیواربگوهمش رایگانه وفقط به کسی که نیازمنده میدم

اره چجوری نیازمند واقعی رو از غیرواقعی تشخیص بدم بعضیا نقش بازی میکنن این اذیتم میکنه

من بعضی وقتا میذارم تو برنامه دیوار میگم هرکی واقعا نیاز داره بیاد ببره طبیعتا اگه طرف نیازمند نباشه گردنه خودشو بسته البته من خودم واقعا کسی رونمیشناسم واسه همین این کارو میکنم گاهی هم میذارم دم در داخل پلاستیک به ده دقه نرسیده میبرن اگه کسی رو بشناسی بدی بهتره صد درصد 

ببخشید عزیز سایزشون چنده

دقیق نمیدونم خیلی وقت تو چمدون هستن ن میپوشم ن چیزی خوب وقتی میتونم بدم نیازمند واسه چی موند ت یه گوشه قشنگن ولی تنگ آخه من یه مدت خیلی لاغر شدم بعد چاق شوم هر چی تلاش کردم لاغر بشم نشد😄

اره چجوری نیازمند واقعی رو از غیرواقعی تشخیص بدم بعضیا نقش بازی میکنن این اذیتم میکنه

دیگه طرف که نیازمندنباشه خودشوکوچیک نمیکنه که 

هرکسی هم تماس بگیره باهات به نظرم نیازمنده که قبول کرده