2777
2789
عنوان

چکار کنم طولانیه ولی دردم اینه

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 55 پست
اسی جان توروستاها اکثریت این تعصبها هست فکرکنم زیادفکری شدی ازاول انتخابت اشتباه بوده ولی به خوبیاشم ...

اره، خیلی بخاطر اینده بچم فکر میکنم. نمیدونستم محیط روستا اینه. از روستا یه محیط سرسبز و اروم با مردم خوب تصور داشتم.چمیدونستم

بخدا قسم تا روز اخر عقد اصلا متوجه هیچی نبودم. نمیدونستم چنین افکاری هنوز هست. وقتی بهم میگفت ،به خو ...

کاریه که شده خودتون رو بابتش سرزنش نکنید بجاش سعی کنید تا حد امکان شرایط رو برای زندگی خودتون بهتر کنید 

من یقین دارم، خدایی که او را خلق کرده است ؛ لایق سپاس و ستایش بی انتهاست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره، خیلی بخاطر اینده بچم فکر میکنم. نمیدونستم محیط روستا اینه. از روستا یه محیط سرسبز و اروم با مرد ...

چند سال ازدواج کردی ک بچه هم اوردی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بخدا قسم تا روز اخر عقد اصلا متوجه هیچی نبودم. نمیدونستم چنین افکاری هنوز هست. وقتی بهم میگفت ،به خو ...

میدونم عزیزم شما با این فرهنگ آشنا نبودید اما متاسفانه فرهنگ روستایی همینه .به نظرم با یه مشاور صحبت کنید

کاریه که شده خودتون رو بابتش سرزنش نکنید بجاش سعی کنید تا حد امکان شرایط رو برای زندگی خودتون بهتر ک ...

دارم تلاش میکنم پس انداز کنم بتونیم خونه خوب بیرون از اینجا بخریم. خونه مامانم جای خوب شهر😑 خونه خودم تو روستا اونم جایی که مردمش خوب نیستن. نصف اقواممون قهر کردند و  عروسیمون نیومدن بخاطر این وصلت . من نمیدونستم... بجز مامانم هیچکس دیگه نگفت نرو نکن، بقیه خانوادم پشت انتخابم ایستادن. اشتباه منو تقویت کردند

اره، خیلی بخاطر اینده بچم فکر میکنم. نمیدونستم محیط روستا اینه. از روستا یه محیط سرسبز و اروم با مرد ...

یک چندروز خودتوبزن به مریضی بعدشم برودکتربگو گفته به گردوخاک حساسیت داری بایدمحیط زندگیت روعوض کنی بشین فکرکن بکشونش بیرون

هرکی خوندتوسه خط خلاصه کنه برام خداخیرش بده

دختره تحصیل کرده همه چی داشته مسافرت داشته بعد با یکی ازدواج کرده که خونش تو روستاست و از همه چی محروم شده و میگه نباید بری بیرون میگه زندانی شدم تو خونه اما اخلاقش تو خونه خوبه 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

اره مشکلم همینه فقط. این فرهنگ و محیط برام خیلی سخته. نمیتونم

متوجه ام بعضا محیط زندگی جوریه که کاملا روان آدم رو بهم می ریزه و آدم دلش میخواد جار و جنجال کنه ولی جارو جنجال چیزی رو حل نمیکنه باید منطقی و با سیاست رفتار کنید تا هم ارتباط تون بهم نخوره هم بتونید چیزایی که میخواید رو فراهم کنید و محیط رو با توجه به نیازتون تغییر بدید فقط صبر و حوصله میخواد یکم دیگه دووم بیارید❤🦋

من یقین دارم، خدایی که او را خلق کرده است ؛ لایق سپاس و ستایش بی انتهاست!
متوجه ام بعضا محیط زندگی جوریه که کاملا روان آدم رو بهم می ریزه و آدم دلش میخواد جار و جنجال کنه ولی ...

ممنون عزیزم بابت حرفای خوبت. اره دو ساله که دارم نرمش میکنم پول جمع کنیم خونه تم شهر بخریم

اینکه تو رفاهی خیلیییی خوبه خوووب همش ولو ازاد باشی کتک بخوری. ساعت ۱۰ شب بیای بیزون. خودتو بساز قانع باش بفکر طلاقم نباش.  من سمی تر از این دیدم با صبر خوب شدن. از خدا کمک بخا همچیو درست میکنه. خوشبختی ب طلاق نیست که خواهر ب این مورد فک نکن. مطمن باش مزد دلتو خدا میده . برین مشهد از امام رضا بخا بگو نن زندگمیو دوست دارم ولی این شرایطسخته درست کنه اخلاق شوهرتو

عزیزم ب الانت فکر کن بالاخره تو تصمیمت رو گرفتی و این آقا شده همسرت و یه پسر گل داری خودت هم میگی زندگی خوبی داری خونه ب نامت کرده هیچ آدمی بی نقص نیست همسر شما هم ب نظر شما شاید بددل باشه نزاره تنهایی جایی برین محدودت کرده اما در مقابل خوبی هاش رو هم ببین با این فکر ک فقط بدی هاش بیاد جلو چشمت فقط زندگیت رو خراب میکنی 

ببین اگه نظر منو بخواهی همسرت و زندگیت والا اصلا هم بد نیست خیلی هم خوبه مرد بد توی زندگیت ندیدی 

براتون که کم نمیزاره ..همه جا که می برتون .خیلی هم که دوستت داره بچه هم که ازت داره 

بشین زندگیت رو بکن و ناشکری نکن ...کم کم درست میشه 

آدم بد بدل و بیمار نیست همسرت ...همسرت فقط میگه با خودم برو 

آدم بیمار مدام شک داره و تهمت می زنه و زنددانی می کنت و دست بزن داره و برات حرف در بیاره 

همسر شما فقط گفته با خودم برو بیرون و بمون خونه خانومی کن 

والا چیز بدی نگفته 

خدایا خودت پشت و پناهم باش
اینکه تو رفاهی خیلیییی خوبه خوووب همش ولو ازاد باشی کتک بخوری. ساعت ۱۰ شب بیای بیزون. خودتو بساز قان ...

پارسال رفتیم مشهد از امان رضا خواستم راهمو هموار کنه بتونم قانعش کنم از اونجا دور بشیم. بخاطر اینده پسرم از اون محیط بیایم بیرون