2777
2789
عنوان

خانومایی که کیست سینه دارن

107 بازدید | 10 پست

سلام عزیزم مرسی که اومدی 

تا حالا که سنو دادی بنظرت نزدیک پریودی سنوگرافی دادن باعث نمیشه کیست بزرگتر نشون بده 

من قبل پریود رفتم 

بهترین زمان سنو گرافی کی هست 

به گفتۀ متخصصین زنان، بهترین زمان انجام سونوگرافی سینه یک هفته پس از پایان عادت ماهیانه است زیرا در این مدت بافت سینه حساس بوده و ممکن است درد و ناراحتی ایجاد نماید. بنابراین توصیه می‌شود از یک هفته قبل از شروع چرخه تا یک هفته بعد از پایان آن سونوگرافی سینه انجام ندهید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم چند ساله همیشه چند روز بعد پریود میرم

چون قبلش سینه هام حساس میشن و اینا دکترم گف بعد پریود بری بهتره

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
من دارم چند ساله همیشه چند روز بعد پریود میرمچون قبلش سینه هام حساس میشن و اینا دکترم گف بعد پریود ب ...

پس احتمالا قبل پریودی بریدی بزرگتر هم نشون بدن ؟

شما سایزشون کوچیک بزرگ نمیشه؟  

پس احتمالا قبل پریودی بریدی بزرگتر هم نشون بدن ؟شما سایزشون کوچیک بزرگ نمیشه؟

اینشو نمیدونم عزیزم ک قبلش کوچیکو بزرگ نشون داده میشه یانه 

چرا  میشه  تغییر میکنه مثلا یدونه بود شده بود دوتا اگ رعایت کنی میگن کوچیک میشه نمکو فست فودو اینا نخوری من رعایت نمیکنم

والاخاطرم نیس سونوهامو همرو دارما ولی فعلا دم دستم نیس

من یکم میترسم خواهر 

شما نمیترسی

با اینکه توی سنو نوشته کیست ساده ولی بازم خیلی میترسم

میگم نکنه چیز بدی بشه  

من یکم میترسم خواهر شما نمیترسیبا اینکه توی سنو نوشته کیست ساده ولی بازم خیلی میترسممیگم نکنه چیز بد ...

منم اوایل میترسیدم ولی الان نه فقط هر ۶ ماه یبار میدم سونو گاهی سالی یبار 

نترس فقط هرموقع ک دکترت گفته چک کن ایشالا هیچی نمیشه رژیم غذاییتم رعایت کن اگ میتونی ایشالا خوب میشی