2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهمن، سخاوتمند

اردیبهشتم

ماه تولد ممکنه اشتباه بشه

محمد بهم فکر میکنه؟

حالش عالیه؟

و اینکه دوباره حرف میزنیم یا نه🥲

نظرات مخالف ریپلای نزنن‌.بگو (بمن چ) تا (ب ت چ) نشنوی
بعضی وقتا فکر میکنه، حالش بد نیست، اگه فرصت اش پیش بیاد حتما صحبت میکنین

دوسم داره؟

یجوریه اخه

الکی بهونه اورد دور بشه

بنظرت پروفم ازش مخفی کنم؟

بهش گفتم فراموشش میکنم و خوش باشه

اینجور چیزا

دوسم داره؟یجوریه اخهالکی بهونه اورد دور بشهبنظرت پروفم ازش مخفی کنم؟بهش گفتم فراموشش میکنم و خوش باش ...

آره دوستت داشت، البته تا زمانی که فاصله ات باهاش کمتر بود، الان میل اش بهت یه مقدار کمرنگ شده، نه پروفایل ات رو بزار شاید که دوباره نظرش عوض بشه

آره دوستت داشت، البته تا زمانی که فاصله ات باهاش کمتر بود، الان میل اش بهت یه مقدار کمرنگ شده، نه پر ...

کمرنگ شده چون موفقیتش خواستم همیشه و بهش گفتم شاد و موفق باش

بهونه اورد

نمیخوام ازم باخبر باشه

بردارم؟

با تمام این داستانا اگه میخوای باهاش ادامه بدی بردار، ولی اگه نه که هیچ

نمیخوام چکم کنه و ازم باخبر باشه و فک کنه بخاطر اون گذاشتم

بنظرت دوباره پیام میده؟

نمیخوام چکم کنه و ازم باخبر باشه و فک کنه بخاطر اون گذاشتمبنظرت دوباره پیام میده؟

حس ام بهم میگه الان درگیر یه سری مشکلات مثل سربازی و مشکلات مالی و مسائلی از این دست شده، و به خاطر همینه که زیاد تو فکر تو نیست، یکم که سرش خلوت بشه دوباره توجه اش به سمتت جلب میشه، هر چند که هر از گاهی به یادته

حس ام بهم میگه الان درگیر یه سری مشکلات مثل سربازی و مشکلات مالی و مسائلی از این دست شده، و به خاطر ...

دقیقااا سربازی🥲

ولی بد باهام حرف زد

دیشب خوابشو دیدم

بهش پیام دادم

دیدم بد صحبت کرد گفت بتوچه و فلان

بنظرت پروفایلمو مخفی کنم ازش؟

یا ببینه

دقیقااا سربازی🥲ولی بد باهام حرف زددیشب خوابشو دیدمبهش پیام دادمدیدم بد صحبت کرد گفت بتوچه و فلانبنظ ...

اینکه هر از گاهی اختلافاتی بین تون پیش بیاد طبیعیه، شاید چون به این نتیجه رسیده که بیش از تو یه کارش دخالت می‌کنی و برای همین اون حرف رو زده، البته بعد مدتی از حرفی که زده پشیمون میشه، اما اینکه بخوای پروفایل ات رو ازش مخفی کنی فقط فاصله ی بین تون رو زیاد میکنه

اینکه هر از گاهی اختلافاتی بین تون پیش بیاد طبیعیه، شاید چون به این نتیجه رسیده که بیش از تو یه کارش ...

اهان چشم

دخالت نمیکنم بخدا

همیشه موفقیتش میخوام خودش میومد میگفت حالم بده خانوادم بد رفتاری میکنن🥲

حتی براش آرزو موفقیت کردم

اونم فقط کل کل کرد

نگفت خدافظ