2777
2789
باشگاه از لاحاظ مالی و حمایتی و .... هیچ جوره نمیتونم برم🥲

گلم توی یوتیوب ورزشهای داخل خونه رو انجام بده

باشگاه نرو

توی خورد و خوراک روزانه ات هم خودت واسه خودت ممنوعیت بذار

مثلا حواست به مصرف شیرینی جلت و شکرت باشه

یا سبزیجات زیاد مصرف کن

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو شونزده هفده سالگی ۷۳ کیلو بودم

ولی خب قدم بلند بود

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
نه نمیتونم ولی هیکلم خوبه ینی اونجوررر چاق نیستم ولی اضافه وزن دارم که اونم تو استخونامه ولی بازم .. ...

وزنت زیاده  خیلی هم زیاده  ببخشید رک بهت گفتم 

من ۳۵ سالمه متاهل با یه زایمان  قدم ۱۶۰ وزنم ۶۸ کیلو بازم میگم زیاده دارم رژیم را ادامه میدم بشم ۶۲

ب خاطر سلامت خودت هم ک شده وزنت را بیار پایین 

عزیزم ناراحت نشی🌺🌺🌺🌺🌺ا ولی هیکل ربطی به خانواده نداره 

الان گوشی. داری و اینترنت پسبا یه سرچ کلی ورزش تو خانه برات میاره که بتونی اندامت درست کنی تغذیه هم پرهیز کن

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

نه نمیتونم ولی هیکلم خوبه ینی اونجوررر چاق نیستم ولی اضافه وزن دارم که اونم تو استخونامه ولی بازم .. ...

منم همینم استخوام سنگینه  ولی چاق نیستم 

خب الان چاق نیستی مشکلت چیه 

الهم صلی علی محمد وال محمد

یه برنامه هایی هستن که گام شمارن اونارو بنصب

بعدمیتونی باهاشون‌ تو اتاقت یاحیاط قدم بزنی

برنامع ورزشیای زیادیم توگوگل هست یکی از اونارو نصب کن باهاش ورزش کن

من با ی برنامه ساده ورزشی توگوگل تو یک ماه هفت کیلوکردم:)

بااینکه اضافه وزن نداشتم شدم چوب خشک ولی تجربه جالبی یود

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

دقیقا چکار کردین ؟میشه توضیح بدین؟قد و وزن و سن هم بگین

من ۲۸ قد ۱۶۲ وزنم ۸۲.

تو بدنسازی وزن ملاک نیس چون چربیات آب میشه عضله میسازی وزنت سنگین میمونه اما سایز کم میکنی. من ۳ ماهه باشگاه میرم دوسایز کم کردم. رژیم نگرفتم مگرنه خیلی کم میکردم حالا ۳ روزه شروع کردم شام نمیخورم ضعف کنم یه سیب سبز میخورم

ولمون کن 

مصرف نونو برنجتو قطع کن شکمت خیلی لاغرمیشه

قندمصنوعیم ترک کن غبغبت ازبین میره صورتت لاغرمیشه فرم اصلی خودشو میگیره پوست بدنت دیگه جوش نمیزنه پوستت شفاف میشع شکمت لاغرمیشه زاویه فک میگیری

منظور از قندمصنوعی شکلات نوشابه نوتلا کاکا....

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون