2777
2789
واقعا؟سعی میکنم اذیت نمیشی!

تا یهفته شاید سختت باشه اما  بعدش تحملش راحته. 

من قبلا شام. ساز ساعت ۱۷ تا فردا صبش هیجی تمیخوردم هر ۳ روز یک کیلو کم میکردم اما خب عوارض داره ریزش مو....

ولی الان  گرسنم شه یه چیز بدون چربی و کالری میخورم . تو ای ۳ روز لاغر تر شدم

ولمون کن 

دقیق یادم نیست ولی فکرکنم این دوتا بودداداشم چون سرکارمیرفت نمیتونست بره باشگاه شبا با این جور برنام ...

منم این دوتارو دارم ولی منظم انجام نمیدم😂😂ولی شروع میکنم از این به یعد انشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چطوری انجام میدین ؟برنامه داره؟ چون چند جا دیدم کالری شماری کردن وزنشون کم شده من که هیکلم دا ...

از برنامه زیره من رژیم کالری شماری گرفتم خیلی عالی بود ولی کامل انجام دادم کوتاهی نکردم 

اره حق با شماست سعی میکنممامانم دقیقا هم قدش هم سنش هم وزنش مثل شماست😁اره واقعا اضافه وزن خیلی بدام ...

فداتشم 

من چون خودم وزنم ۹۳ بود رژیم گرفتم و خیلی اذیت شدم بهت گفتم ک حواست باشه بالاتر نرع والا خیلی اذیت میشی برا پایین اوردن 

فداتشم من چون خودم وزنم ۹۳ بود رژیم گرفتم و خیلی اذیت شدم بهت گفتم ک حواست باشه بالاتر نرع والا خیلی ...

اره

نگاه کن مثلا الان منکه قدم ۱۵۹ وزنم ۶۹

دوستم با اینکه همسنمه و خیلی هیکلش بد تر منه و چربیاش ریختن بیرون البته غیبت نشه ولی قدش ۱۶۳ وزنش ۵۳

ینی من دهنم سرویس شد شنیدم اصا تو مدرسه اون بزور میدوید موقع مسابقه دو ولی من راحت میدویدم و هیچ مشکلی نداشتم ینی خلاصه این ور این ور میپردیم اصا خلی عجیبه ولی سیستم بدنی هم متفاوته بلخره من این مزایا رو دارم بدنم شل و با چربی نیس بلعکس سفته و چربی ندارم

ارهنگاه کن مثلا الان منکه قدم ۱۵۹ وزنم ۶۹دوستم با اینکه همسنمه و خیلی هیکلش بد تر منه و چربیاش ریختن ...

شما حتما استخون بندیت درشته ولی خیلی مراقب وزنت باش لامصب مثل اب خوردن میره بالا ولی پایین نمیاد 

شما حتما استخون بندیت درشته ولی خیلی مراقب وزنت باش لامصب مثل اب خوردن میره بالا ولی پایین نمیاد

اره علاوه بر درشت سنگینه به عمه ام و بابام رفتم میگ منم اینجور بودم همه تعجب میکرون میگف ولی چوب کبریت بودم ولی وزنم بالا بود

اره لعنتی خیلی بده بعد منم فوقش ایستپ بشه البته سعی میکنم انشالله به امید خدا

از برنامه زیره من رژیم کالری شماری گرفتم خیلی عالی بود ولی کامل انجام دادم کوتاهی نکردم

الان دانلود کردم 

خرید اشتراک دوماهه اش حدودا ۵۰۰ تومنه 

بعد تموم شدن  اشتراک دوباره باید بخرم و برنامه ام رو عوض کنن؟

یا کلا ی برنامه میدن؟

الان دانلود کردم خرید اشتراک دوماهه اش حدودا ۵۰۰ تومنه بعد تموم شدن اشتراک دوباره باید بخرم و برنام ...

کد تخفیف دارم میخای برات بفرستم؟ ببین من ۶ ماهه میخرم ازش مرتب باید تمدید کنی هی رژیمت را 

دقیق یادم نیست ولی فکرکنم این دوتا بودداداشم چون سرکارمیرفت نمیتونست بره باشگاه شبا با این جور برنام ...

مرسی گلم

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
بازم نمیتونم🥲خیلی بدبختم نه؟اخه تو شهرستان زندگی میکنم

نه بدبخت نیستی خدا نکنه عزیزم بالاخره هرکی یه شرایطی داره پس بهتره توخونه ورزش کنی تغذیتو رعایت کن برنج نون ماکارونی فست فود هله هوله چیپس و پفک سس مایونز رو خیلی کم کن بیشتر پروتیین بخور سینه مرغ کباب کن بخور حلقه بزن و طناب بزن