2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر توانایی مالی داری آجیل بده بهش شیر هر روز تو برنامه اش باشه هر میوه ای دوست داره بشور بذار روی م ...

بآدام رو توی طول روز بهش میدم با کشمش و نخودچی پسته هم نه هر روز ولی چند روز یه بار بهش میدم تاثیری نداشته برای وزن گیری

بآدام رو توی طول روز بهش میدم با کشمش و نخودچی پسته هم نه هر روز ولی چند روز یه بار بهش میدم تاثیری ...

توروخدا انقدر اصرار نکن وزن بگیره اگر قد و وزنش رو نمودار بهداشته اصلا خودتو اذیت نکن 

من و دختر داییم یکسال از هم فاصله داشتیم اون کوچیک تر بود همیشه قد و وزنش بیشتر بود من لاغر مردنی مامانم غصه می خورد الان چاااااق شده ولی قد و وزن من خیلی خوب و متناسب.

مامانش به زور غذا می ذاشت تو دهن بچه می گفت بچه تپل دوست دارم لاجون نباشه الان حسابی تپل شده دیگه قابل کنترل نیست اشتهای وحشتناکی داره 

توروخدا انقدر اصرار نکن وزن بگیره اگر قد و وزنش رو نمودار بهداشته اصلا خودتو اذیت نکن من و دختر دایی ...

من پسرم خیلی بد عذا است میخوام لااقل چیزی هم که میخوره مقوی باشه