2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر خانواده شوهر

469 بازدید | 33 پست

دوستان عقدم خانواده ش خیلی اذیتم کردن میترسم بعد عروسی بدتر هم بشن شوهرمم با اینکه هیچکاری براش نکردن بازهم بهشون وابسته س ولی از طرفی میترسم پشیمون بشم بنظرتون چیکار کنم؟

جدا شو

اذیت میشی

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

بستگی داره 

یا شوهرت بچه ننه است یا نه

اگه شوهرت بچه ننه نیست بعد عروسی شاید ماهی یک بار هم نبینی خونوادشو...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستم بگم اگه شوهرت عرضه داره که بمون و بجنگ دیدم میگی خودش طرف اونهاست

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
دقیقا همش طرف اوناس

این کارتو سخت میکنه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
از کجا بفهمم چجوری امتحانش کنم

ببین بهشون وابسته است یا نه

ببین تو دعواها و بحثا پشت اونا هست یا نه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
یعنی چی وابسته س ؟وابستگی ش در چ حده؟؟یعنی جلوی روی شوهرت ناراحتت میکنن و شوهرت لال میشه؟

همش میگه باید به پدر و مادر من خوبی کنی با خواهر من صمیمی بشی تو حالت عادی وقتی هم ازشون بد بگم دعوا میکنه و طرف اوناس اوناهم پشت سرم بد میگن همش کلا ورد زبونش شده همش تکرار میکنه تو انسان باش وقتی کسی بهت بدی کرد تو خوبی کن

اگه زرنگ باشی میتونی بعد ازدواج مدیریت کنی و رفت و آمد ها رو کم کنی اگه سریع حامله هم شدی میتونی خودت رو ب مریضی بزنی😂بعد ک بچه اومد هم بهونه ی بچه کوچیک داشتنه اگر تصمیم ب بچه آوردن نداری میتونی جایی مشغول ب کار بشی و بگی وقت ندارم و اینکه خیلی با خانواده همسر قاطی نشو صمیمی نباش ک کمتر داستان پیش بیاد 

ببین بهشون وابسته است یا نهببین تو دعواها و بحثا پشت اونا هست یا نه

اره پشت اوناس بعد دعوا میگه میدونم تو هم حق داری اونا بد باشن ولی تو انسان باش خوبی کن میگه اونا بیسوادن نمیفهمن تو بزرگی کن