2777
2789
عنوان

جوش بدن و لباس عروس😑

1141 بازدید | 32 پست

بچه ها بدنم جوش داره جوشای ریز روی بازو و کمرم دارم و چون پوستم روشنه جوشام خیلی به چشم میان قرمزن😔.... بدبخت شدم نمیتونم لباس باز از این بند دارا یا دکلته بپوشم چیکار کنم جاشون بره؟ قهوه ای مییمونه جاش خیلی غصه میخورم دکترم یبار رفتم فایده نداشت بگین چه خاکی تو سرم بریزم ؟ اسکرابی پمادی لایه برداری چیزی میشناسین معرفی کنین تورو خدا😭

ارایشگر کرم پودر یا ... نمیزنه؟ اصولا لباسو ببینن اون قسمتهای باز لباس رو گردن و بازو رو کرم میزنن

جوش که خوبه من اونقدر عجله ای شد موهامو نزدم 

خداروشکر لباسم استین داشت ولی همون یقش بازم گردنم مو داشت😣 اما دید نداشت از دور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارایشگر کرم پودر یا ... نمیزنه؟ اصولا لباسو ببینن اون قسمتهای باز لباس رو گردن و بازو رو کرم میزننجو ...

وااای دوماد که میبینه 😂😂 من جلوش خیلی وقته حتی تاپ بندی نمیپوشم اعتماد به نفسم داغان شده .. 

ارایشگر کرم پودر یا ... نمیزنه؟ اصولا لباسو ببینن اون قسمتهای باز لباس رو گردن و بازو رو کرم میزننجو ...

برا من ک نزد فقط هایلاتر زد بهترین ارایشگامونم رفتم 

مگه لباس کثیف نمیشع

وااای دوماد که میبینه 😂😂 من جلوش خیلی وقته حتی تاپ بندی نمیپوشم اعتماد به نفسم داغان شده ..

شب عروسی اونقدر خسته بودیم فقط خوابیدیم البته پریود هم بودم

شبهای قبلشم واقعا درگیر بودیم تا نصف شب تمرین رقصو خرید وسایلو...

برعکسی فامیلا شوهرم رسم داشتن از چند روز قبل عروسی میومدن غروب تا دوازده شب میرقصیدن 

الان هم شوهرم زیاد حساس نیست چون به این نتیجه رسیدیم ما غریبه نیستیم که برای هم نقش بازی کنیم خود‌ واقعیمون هستیم یه روز سفید و بدون مو یه روز هم خسته و مو های بلند😑

ممنون عزیزم . بنظرت با لیزر و اینا میره؟ خیلی رو مخمه من باز دوست دارم 🥲

معلومه ک با لیزر میره 

ولی اول دلیل جوشاتو پیدا کن کیست یا تنبلی تخمدان نداری؟

برا جوش بدن هم صابون گوگرد عالیه

شب عروسی اونقدر خسته بودیم فقط خوابیدیم البته پریود هم بودمشبهای قبلشم واقعا درگیر بودیم تا نصف شب ت ...

خوشبخت باشی عزیزم 😍 آره واقعا خسته کنندس ولی شیرینه . شوهر منم حساس نبود ولی از بس از خودم ایراد گرفتم اونم حساس شده 

برا من ک نزد فقط هایلاتر زد بهترین ارایشگامونم رفتم مگه لباس کثیف نمیشع

لباس کثیف میشه ولی از داخل یقش استر کثیف میشه 

از من ارایشگره اونقدر با حوصله بود میگفت برو کلیپتو بگیرردوباره قبل تالار بیا برات ارایشتو تمدید کنم یا مثلا کلی کمکم میکرد خوراکی بخورم فیلمبردار فیلم خوب بگیره دم در ارایشگاه