2777
2789
عنوان

چجوری برم آمریکا🚶🏻

1939 بازدید | 88 پست

بچه ها من هر بنی بشری ک دوست دارم از نزدیک ببینمش آمریکاست.🥲😂

کلا دوست دارم کشورش رو

یه راه اینه ک درس بخونم پزشکی بیارم از این طریق برم

راه های دیگ رو شما بگین :

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیش کلا تحصیل و از هر رشته ای ک توش بتونی معدل خوب بیاری و جزو افراد تاپ باشی میتونی بری 

یکیش سرمایه گزاری ک باید پول داشته باشی تا قبولت کنن 

یکیش هم اینه یکی برات دعوت نامه بده

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

لیسانس بگیر . مدرک زبان بگیر . دوتا مقاله بنویس . بورسیه تحصیلی بگیر واسه دکترا برو امریکا . خرجتم م ...

بالیسانس بره دکترا امریکا،

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

چند سالته؟

پزشکی بیاری حداقل ۷ سال باید بخونی دانشگاه سراسری بخوای بری مدرکت به اندازه طول مدت تحصیلت گروه دولت میمونه و هزینه آزادسازی مدرکم به شدت بالاست.. حتی بیشتر از شهریه پردیس و .. برای اقامتم چند وقت پیش یکی از دوستام با چند نفر از دوستاش اقدام کرد فقط ی نفرو قبول کردن اونم چون خواهرش مقیم امریکا بود.. 

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

چند سالته؟پزشکی بیاری حداقل ۷ سال باید بخونی دانشگاه سراسری بخوای بری مدرکت به اندازه طول مدت تحصیلت ...

۱۹

هزینه ها یه جوری جور میشن بالاخره در طول اون ۷ ۸ سال

مهم اینه پذیرفته بشم تو آمریکا