2777
2789

قسمت میدم به هرچی که میپرستی  لطفا بچه رو سقط کن  به خدا دارم با اشک تایپ میکنم برات  وظیفم بود بهت بگم 

سقط کن 🙏

میدونم سخته  میدونم دلت نمیاد  میدونم حسرت بچه و حس مادری میخوری  میدونم بچه فامیل میبینی حسرت میخوری حسادت میکنی 

میدونم به اون ۱۳ سال فکرمیکنی  گریه میکنی  مرور حسرت ها و خاطره ها 

میدونم  چقدر از خدا خواستی تا بهت بچه بده 

ولی سخته  الان دلت نمیاد میگی نگه میدارم  ولی ۴ سال ازش بگذره میگی اشتباه کردم پشیمون 

عذاب وجدان میگیری 

من تو نزدیکانم  خیلی نزدیک  میبینم مادر چه عذابی میکشه 

تواین چند سال بیرون از خونه نرفته  حتی برای دید و بازدید عید .

مخارج گرونه  پول دکتر و کلاس و اموزش   گفتار درمانی همش گرونه...

کم میاری 

من میبینم این بچه  بیرون از خونه میره  نمیشه یک لحظه یک جا بایسته  سمت خیابون و ماشین ها میدوئه 

خونه فامیل  خواهر مادر میره  میوفته دنبال همه 

به همچی دست میندازه میشکونه پرت میکنه 

دستشویش رو نمیگه  چند ساله پوشک میبندن 

حرف نمیزنه   مخارج جلسات گفتار درمانی رو ندارن .

از اطرفیان صدمه میبینه. باید چشمات چهارتا باشه که تنهاش نزاری ...

و غیره......

خدا هم راضی نیست. بچه اذیت بشه 

پس فردا کم اوردی  میگی مراکز نگهداری بهزیستی 

دلت طاقت نمیاره  چون بچته چطور از خودت دورش کنی 

برای مادر سخته 

لطفا تواین دنیای کثیف نیار  این بچه مثل گل پاک و زیباست  بسیار مهربونن  بسیار شیرین هستن 

خیلی مظلوم و معصومن    نسپار دست بهزیستی  یا  ادمای کثیف این دنیا ....

نکن اینکارو  برات ناراحتم خواهر عزیزم .

خدا بزرگه  نمیشه با قسمت و حکمت کاری کرد  توکل کن برخدا  که اون بهتراین است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تمام این ها رو دیشب براش نوشتم تا ساعت ۴ صبح بیدار بودم آخرش گفت قضاوتم نکن چهار تا کاربر هم اومدن بهش دلداری الکی دادن که سالمه و ...‌

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

❤❤❤❤باهات موافقم نذار ی عمر بگه تو منو به این دنیا اوردی ببین ماهایی ک مثلا سالمیم داریم زجر میکشیم وا به حال اوناااا من الان همش به مادرم میگم چرا وقتی دیدی زندگیت انقدر سخته منو اوردی چرا بعدش خواهرمو اوردی ک زجر بکشیم 

نکن خواهشا نکن 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

کاملا درسته من تو اقوام میبینم مادر و پدر هر روز دارن دنبال بچه میگردن چون تو خونه نمی‌مونه و فرار می‌کنه باهاش هیجا نمیتونن برن😞

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨
چکارش داری شاید همینجوری بچه رو دوست داره

من خودم رو مدیون دونست  نمیگفتم عذاب وجدان داشتم ..‌

چرا نگم  مگه بده اگاه کنم   ما که تو نزدیکان  چهار مورد داشتیم  دیدم  میگم سخته 

میدونم یه مادر  دلش نمیاد سقط کنه 

بچه تو شکمش تکون میخوره  دلش نمیاد  این حرفا رو گفتم  خیلی بهتر از  پشیمونی چند سال بعده

عمه ی من ۱۴ساله پیش ناخواسته بچه دارشد هم خودش هم شوهرش کم خونی داشتم هیچ سونوگرافیم نرفت گفت اعتقاد ندارم بچش سندرم داون یه فرشتس ولی مادر و پدرش انگار ۷۰سالشون شده،قلبش بزرگه روده هاش بهم میپیچن دندوناش همه پودرشدن ریختن تا ۱۰سالگی راه نمیرفت بغل بود عمم ۲بار دیسک کمر و‌گردن عمل کرد الان تازه چندتا کلکه حرف میزنه تازه بدون ازاره پرخاشگر نیست ولی به معنای واقعی عمم نابودشد 

من خودم رو مدیون دونست نمیگفتم عذاب وجدان داشتم ..‌چرا نگم مگه بده اگاه کنم ما که تو نزدیکان چه ...

دیگه خودش باید عاقل باشه، به قول معروف صلاح کشور خیش خسروان دانند

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
کاملا درسته من تو اقوام میبینم مادر و پدر هر روز دارن دنبال بچه میگردن چون تو خونه نمی‌مونه و فرار م ...

بله  نمیدونی  این پدر مادر چقدر عذاب وجدان دارن  چقدر افسرده هستن 

مشکل اعصاب پیدا کردن  مشت مشت قرص میخورن .

کلا از زندگی عادی خارج شدن 

بعد تا بخوان سر بچه داد بزنن یا مثلا تنبیه کنن  همه میگیم گناه داره  چرا زدیش    من میگم اون مادر دیگه تحمل و طاقت نداره دیگه ظرفیتش تکمیل شده  ...

چکارش داری شاید همینجوری بچه رو دوست داره

تو آسایشگاه ها کلی بچه این مدلی هست که خانواده شون دوستشون دارن اما دیگه توانایی ندارن برای نگه داشتنشون 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️