2777
2789

بیایین ببینم چی میگین چنجا مصاحبه کردم تماسی نبوده بعد دیدم اخر سر خانوم اسخدام کردن دردشون چیه خوو 😂 خدایش همین بوده نمیدونم دیدم چند تاپیک زدن دعا کنید برام اره بیایین برا منم بتونم مصاحبه قبول بشمم میخوام شغلمو تغییر بدم

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

روخوانی قرآن 

احکام نماز و شکیات و وضو و آب قلیله و روزه مسافر و غسل

سوالات عقیدتی راجع ب رهبر و ...

نام امام جماعت مسجد محل

نام امام جمعه شهر  و مثلا خطبه هفته ی قبل چی بوده.میتونی از گوگل سرچ کنی اسمشو و همچین تو. اخبار استانی تون خلاصه حرفهاش ک پرسدین بگی آره راجع ب این گفت.

روخوانی قرآن احکام نماز و شکیات و وضو و آب قلیله و روزه مسافر و غسلسوالات عقیدتی راجع ب رهبر و ...نا ...

من هیچکدوم این کارا زیاد نمیکنم خیلی خیلی اعتققاداتم خاصه مرسی از جواب قشنگتون

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.