من خودم سایت لباس زنانه دارم بستگی داره به خودتون و فعالیت و جنس و قیمت محصول مخصوصا
همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم سایت لباس زنانه دارم بستگی داره به خودتون و فعالیت و جنس و قیمت محصول مخصوصا
@niniyar_5 پروفایلمو تایید کنن نی نی یارر با اجازه استاتر محترم
همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
میشه بپرسم شما از کجا جنس میارید؟و بعد چند وقت سایت زدید؟
کدوم شهرین شما و اینکه اره زرنگش باشی ماهی 40 یا 30 میلیون میتونی در آمد داشته باشی
ببین من این کارو کردم اگر واست مقدروه راحتی تو ام بکن اینکه میرفتم تولیدی ها و مغازه های کیلویی یا ارزون قیمت که جنس میدن عکس از جنساشون میگرفتم میذاشتم داخل سایت . سایت هم مجوز رسمی و به ترب وصلش کرده بودم اره خلاصه اینطوری نه دیگه دغدغه جنس داشتم نه هیچی
خواهش میکنم ولی حتما کنار کارت سایت هم بزن داخل اینستاگرام هم ریلز به شدت بذار عالیه موفق باشین