کسی هست که از دادگاه اذن ازدواج گرفته باشه یا از اطرافیانش؟
قاضی به مهریه ای که توافق کرده شده گیر داد؟
این مشکل برای یکی از دوستان من پیش اومده
خواستم بدونم این قاضی گیر داده که مهریه کم نوشتین یا همه شون همینجورین
99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن
اجازه ازدواج به دختری که پدرش نیست و مکانش نامعلومه پدربزرگش هم فوت کرده
99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی خوبه که گیر داده الان قاضی داره از حق دختره دفاع میکنه در نبود پدر میگه کم نوشتین..درست فهمیدم ...
ببینین دختر و پسر با هم روی مهریه توافق کردن که من نمیدونم چقده
ولی هر چیه قاضی میگه کمه
ازدواج با این جور شرایط ریسک بالایی داره چون این دختر همایتگری ندارع و شما هنگام مشکل نمیتونین به کسی مراجعه کنین و در بابت مهریه مهریه حقزنه و مقدارشو خودش تعیین میکنه حتی اگه پدرش باشع