2777
2789
عنوان

اذن ازدواج

400 بازدید | 14 پست

سلام 

کسی هست که از دادگاه اذن ازدواج گرفته باشه یا از اطرافیانش؟ 

قاضی به مهریه ای که توافق کرده شده گیر داد؟

این مشکل برای یکی از دوستان من پیش اومده 

خواستم بدونم این قاضی گیر داده که مهریه کم نوشتین یا همه شون همینجورین

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

منظورتون متوجه نشدم اذن چیه

اجازه ازدواج به دختری که پدرش نیست و مکانش نامعلومه پدربزرگش هم فوت کرده

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه که گیر داده الان قاضی داره از حق دختره دفاع می‌کنه در نبود پدر میگه کم نوشتین..درست فهمیدم ...

ببینین دختر و پسر با هم روی مهریه توافق کردن که من نمیدونم چقده 

ولی هر چیه قاضی میگه کمه

کسیو ندارع ؟شما پسری میخوای باهاش ازدواج کنی؟

نه یکی از دوستان من میخواد ازدواج کنه

چرا پدرش راضی نیست لابد پدرش دلیل داره اصرارش چیه برا ازدواج ؟خب باید مهریه زیاد باشه چنتا مگه سکه ز ...

پدرش تو بچگی ترکشون کرده رفته 

لطفاً بیا پی وی یه چیزی بگم بهتون

همینجا بگین لطفاً

همینجا بگین لطفاً

ازدواج با این جور شرایط ریسک بالایی داره چون این دختر همایتگری ندارع و شما هنگام مشکل نمیتونین به کسی مراجعه کنین و در بابت مهریه مهریه حقزنه و مقدارشو  خودش تعیین می‌کنه حتی اگه پدرش باشع

مثلا مهریه بالا باشه می‌تونه بگیره؟

چه ربطی داره.سوالم از اون حهته بدونم قاضی چنین کاری می‌کنه یا نه.از جهت آشنایی با روال دادگاهها.مشاوره خانواده که نیومدم روی میزان مهریه نظر بدم.

ببینین دختر و پسر با هم روی مهریه توافق کردن که من نمیدونم چقده ولی هر چیه قاضی میگه کمه

جالبه واقعا.نمیدونستم اینجوریشم داریم.خب قاضیه هزارجور پرونده مشابه دیده لابد یه چیزی میدونه

دوستت  به قاضیه بگن الان پیشنهادات چیه که عملی هم باشه.