2777
2789

سلام عزیزان،همسرم یه اخلاقی داره خیلی بده،مثلا اگه مادرش مریض بشه یا یه جا مسافرتی چیزی بزه ازش دور باشه یکی دو روز نبینتش بشدت عصبی و پرخاشگر میشه،بدون اینکه از طرف من رفتاری ببینه ها الکی گیر میده یا بشدت پرخاشگری میکنه،من میترسم اگه مادرش چیزیش بشه خدای نکرده فوت کنه منو بکشه!!!!کسی بوده این مدلی باشه شوهرش؟!چی کار کردین در مقابل رفتارش؟من هیچی نمیگم سکوت میکنم ولی ته قلبم پر از بغض میشه ،اخه گناه من چیه این وسط؟من مگه بهش آمپول مریضی تزریق میکنم؟برادرشوهرم اصلا اینطور نیست ،الان مادرشوهرم دو روز رفته سفر ،شوهرم مثل برج زهر ماره امروز حالم خوب نبود باردارم گفتم بیا خونه فلان دارو برام بگیر چنان سرم داد زد منم ادامه ندادم گفتم باشه خدافظ،فقط زمان دوری یا مریضی مادرش این مدلی میشه در بقیه موارد اخلاقش خوبه و هرچی بخوام فراهم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وابسته مادرشه

گناه من چیه😭😭من مگه بهش مریضی میدم ؟!من مگه میگم بره سفر،من بخدا عروس بدی هم نیستم حتی،تا حالا نشده به مادرشوهرم حتی جرو بحث کنم با اینکه خیلی رفتار پرحاشیه از طرفشون دیدم ولی همیشه بی حاشیه بودم و هستم

عجیبه ازش نپرسیدی چرا همچین اخلاقی داره منم وقتی مادرم بره جایی خیلی دلم میگیره ولی بداخلاقی نمیکنم ...

ازش پرسیدم بارها ،معمولا میگه خستگی کاره اون دلیلی که تو فکر میکنی نیست،ولی آخه هیچ وقت خستگی کار نداره دقیقا همون موقع ها که مادرش مریضه یا سفر رفته داره؟؟؟تو این ۷ سال شاید بالای هزار بار دیدم این کارو ازش تو اون موقع ها ولی بقیه مواقع رفتار معمولی و خوب داره

بنظرتون پیش مشاور بریم درست میشه ،اخه زیر بارم نمیره پیش مشاور بره ،دوران مریضی مادرش تموم بدنم میلر ...

حتما پدرش یا یکی از نزدیکانش رو بچگی از دست داده. و همیشه نگران از دست دادن مادرش بوده. رفتارش ناخوداگاه هست. خیلی از مشکلات ما ب بچگی مون ربط داره

بله بری مشاوره حتما حتما خوب میشه. وایستگی شدید داره و بیشتر ترس از دست دادن.حتما برو.حتی نیومد خودت برو ببین‌چی میگن

حتما پدرش یا یکی از نزدیکانش رو بچگی از دست داده. و همیشه نگران از دست دادن مادرش بوده. رفتارش ناخود ...

نه پدر و مادرش هر دو هم سن و حالشون خوبه،مادرشوهرم مثلا فشار خون داره و دیابت ،یه وقت حالش بد شه این با من دعوا داره.کسی رو تو بچگی از،دست نداده.حتما میرم پیش مشاور حتی شده تنها ببینم راهکارش چیه