یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اونایی که اعتقاد دارن لاین ناخن و مژه رو کار نمیکنن .
وگرنه رنگ و مش و لاین آرایش که مشکلی نداره
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
فیبروز و ...که حروم نیست .اونایی که اعتقاد دارن لاین ناخن و مژه رو کار نمیکنن .وگرنه رنگ و مش و لاین ...
میونینی اخه طرز فکر من اینه که مثلا یه خانم بیحجاب بیاد بخواد موش رو رنگ کنه ومن موش رو خوشکل کنم وبعد باهرنگاه نامحرمی گناش به گردن من هم باشه فقط ترسم از این جور مسائله
میونینی اخه طرز فکر من اینه که مثلا یه خانم بیحجاب بیاد بخواد موش رو رنگ کنه ومن موش رو خوشکل کنم وب ...
عزیزم اینا رو زنگ بزن از مرجع ت بپرس .
البته منم نظر مثل شماست .
یه خانوم آرایشگر مذهبی هست نزدیک خونه مون .بهت بگم خیلی خیلی مذهبیه .
تو هر لاینی فعالیت میکنه جز ناخن و مژه .
پیشش هم بری ببینه مژه کاشتی کلی سرزنشت میکنه .
حتما سوال کرده اونم دیگه و ...
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷