2777
2789
عنوان

محجبه ها

169 بازدید | 15 پست

دخترا و خانمهایی ک محجبه ان،حستون چطوریه؟دوستاتون هم محجبه ان؟

من هیچ کدوم دوستام محجبه نیست،حس میکنم اگر محجبه شم تو جمع دوستام تافته جدا بافته به نظر میام،چیکار کنم دوست چادری از کجا پیدا کنم😖

ربطی نداره گلم چادر که نباید حس آزادی رو ازت بگیره اوکی باش سخت نگیر

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ک نباید چادر بپوشی ک محجبه بشی

مانتو شال مناسب بپوش 

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

من17سالمه خودم محجبم اما اکثر دوستام نه . . . 

اما دوستام همیشه میگن که خیلی خوش استایلم 

من بیشتر عبا میپوشم تا چادر اگه چادرم بپوشم زیرش روسری و ساق دست حریر ست میپوشم که کلی رنگ بندری دارن من با استایلم ستشون میکنم کیف و کفشام همیشه شیکه . . . 

اگه هم چادر نپوشم با مانتو کوتاه و شلوار گشاد هدشال میبندم یا شالو مدل لبنانی با تیپم میبندم 

من که با حجاب خیلی خوش استایل میشم و واقعا دوست دارم انتخابمو ...

دوستای باشعور پیدا کن ک احترام ب عفاید رو بلد باشنمن خودم چند تا از دوستای نزدیکم باحجاب و چادری انو ...

من دیگه دانشگام تموم شده ولی خیلی دوس دارم دوست مذهبی داشته باشم ولی دوستام مذهبی نیستن

من17سالمه خودم محجبم اما اکثر دوستام نه . . . اما دوستام همیشه میگن که خیلی خوش استایلم من بیشتر عبا ...

چه خوب

من تا حالا عبا نپوشیدم میترسم بگیرم بهم نیاد،هد شال هم خوشم نمیاد ترجیح میدم روسری سر کنم ب جاش یا شال ساده،عبای رنگی میپوشی؟

چه خوبمن تا حالا عبا نپوشیدم میترسم بگیرم بهم نیاد،هد شال هم خوشم نمیاد ترجیح میدم روسری سر کنم ب جا ...

آره عزیزم به عبا همه چی میاد 

ضمنا اینکه کلا عبا جوریه که به هر کسی میاد چه چاق چه لاغر اگه قدتم یکم بلند باشه که خیلی شیک میشه 

و بله من با عبا روسری و شال هم میپوشم 

مخصوصا اینکه با شال مدل لبنانی ببندی خیلی خوشگل میشهههه

شالتم مدل ساده بیار یا حریر یا کشی 

آره عزیزم به عبا همه چی میاد ضمنا اینکه کلا عبا جوریه که به هر کسی میاد چه چاق چه لاغر اگه قدتم یکم ...

عبا حضوری میگیری یا آنلاین؟

من قدم بلند نیس ۱۵۸ م،نمدونم بهم بیاد یا نه 🥲