2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیاط دار

اپارتمان شیک فقط بدرد مهمون میخوره اما برای یه زندگی راحت حیاط دار عالیه

من مستاجرم خونه ی الانم اپارتمانیه با اینکه بزرگه اما خونه ی قبلیم ک کوچیک و حیاط دار بود روبیشتر دوس داشتم و ترجیح میدادم

قطعا خونه حیاط دار.آپارتمان ادم حریم شخصی نداره صدای ادم میره ی وقتی ی چیز خصوصی هست ی همسایه فوضولم باشه دیگه هیچی .صدای بستن درا ک هردقیقه میاد صدای دویدن بچه ها صدای خداحافظی مهمونا صدای آب وقتی میرن حموم صدای حتی زدن تیغ  اصلاح ب زمین صدای پا تو راه پله ها خرابی وسایل و پول دادن وقتی فقط خودت استفاده نکردی پول شارژ آب مشترک تمیزکاری واینا 

اگر پول خونه حیاطی داری فقط همون آپارتمان عاقلانه نیس

هر کدوم معایب و محاسن خودشون دارن ،ویلایی مستقل بودنش پررنگ‌ترین خصیصشه آپارتمان امنیتش ،ولی سلیقه ایه ،من خودم خیلی ویلای دوست دارم 

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

مشکلی که هست خونه های حیاط دار کلنگی و قدیمین که عموما بازسازی شدن

اگر نوساز بود و حیاط دار قطعا انتخابم حیاط دار بود

اما چون نوساز نیستن اپارتمان

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من ترجیحم حیاط داره فقط بخاطر دلبازی و باصفاییش خودم تو اپارتمانم گاهی نفسم میگیره میگم کاش حیاط داشتبم میرفتم ی هوایی میخوردم توش گل بکاری سبزی خوردن بکاری عصرای تابستون ی چیزی پهن کنی بشینی چای و میوه را هم ب راه کنی یا موقع جوجه درست کردن تو حیاط خیلی کیف میده