2777
2789
عنوان

نمیتونم باور کنم

101 بازدید | 2 پست

هشت ماه در ارتباط بودیم و ارتباطمون خیلی خوب بود ، یعنی اون همیشه می‌گفت دوست دارم و ... ولی من میگفتم ما دوستیم و دلم نمیخاد رابطه ای داشته باشم همه تلاشش و کرد و بدون اینکه بدونه من وابسته شدم ..

تا اینکه خودم ارتباطمون و خراب کردم و اونم اوایل خیلی زور میزد ولی بالاخره گفت باشه و رفت اما دوباره برگشت و خبر میگرفت ، دیشب بعد دوماه زنگم زد و گفت بیا بریم بیرون منم گفتم باشه چهارنفری رفتیم بیرون یجوری رفتار میکرد که انگار خیلی دلتنگم بوده ، دوسم داره و .. ولی اخرا بحثمون شد گفت می‌خواسته ازدواج کنه :) حتی یجا بهم گفت ما که قرار نیست تهش باهم ازدواج کنیم منم گفتم خودم میدونم ، بهش گفتم بره ولی هر دفعه میگه کلا برم؟دلت میخاد برم؟خوب مگه الان هست؟:)

این آدم خودش پیشنهاد میداد خودش همش میگفت دوست دارم میخامت. و ‌.. بعد من بهش گفتم میمونی یا میری گفت باید فکرام و بکنم منم گفتم من بعنوان رل نمیگم یه دوست گفت با دوست مشکلی ندارم یعنی چی اخه؟:)))))))

منم متاسفانه خیلی غرور دارم همونجا گفتم یجوری رفتار نکن انگار موندتم یا من گفتم توروخدا بعنوان رلم بمون من اگه میخاستم باهات باشم پیشنهاداتو و رد نمی‌کردم ، دوسش دارم ولی دیگه کاری از دستم بر نمیاد ، میگه دوست ندارم ولی رفتارش این و نمیگه 

واقعا دیگه درگیری های ذهنی بهم اجازه نمیده زندگی کنم:)

هیچوقت دم دستی یه پسر نشید

هرچقدر هم دوسش داشته باشید یا براتون مهم باشه

عزیزم شما یه دختری قرار نیست یمدت وسیله سرگرمی اون باشید اگر قرار نیست ازدواج کنید احساس و اعصاب و قلب و روحتون رو حرومش نکنید

برای پسرا اصلا مهم نیست چی بسر احساس و دل شما میاد اخرش میرن با یکی دیگه ازدواج میکنن

اگر ازداجی نیست رهاش کن

بازم هرطور خودت دلت میخاد اما روح و قلب یه دختر شبیه پسرا نیست که زود فراموش کنه .دختر میکشنه داغون میشه نابود میشه ........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.