2777
2789
عنوان

پاسخ گویی عجیب و خارج از حیطه ادب

320 بازدید | 39 پست

چند روز پیش برای پست هنری یکی از دوستانم در دایرکت اینستا تعریف و تمجید زیادی نوشتم و کاملا از ته دل تبریک گفتم اما اون شخص در جواب خیلی سرد و کوتاه جواب بی ربطی داد و فقط نوشت خواهش میکنم عزیزم!!!

که اصلا مرتبط با نوع کلام و تعاریف من نبود... به نظرتون چه دلیلی داره چنین واکنشی!؟ و باید چه عکس العملی نشون بدم!؟ خیلی شوکه شدم🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط سین

ویگه پیام نده

منم خیلیارو دیدم بیشعورن

یکیو استوریاشو همیشه لایک میکنم بعدازمنو سین‌میزنه فقط ک توپیچجم فضولی کنه

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

شما ناراحت نشو معمولا پست ها که زیاد بشه طرف با پاسخ کوتاه جواب میده

درسته اما دایرکت شخصی تره و وقتی طولانی براش نوشتم حداقل میتونست تشکر درست بکنه یا کوتاه بگه خیلی ممنون... خواهش میکنم پاسخ بی ربطی بود!!!

به نظرم خودتو ناراحت نکن شما کاملا شخصیت خوب خودت رو نشون دادی بعضیا تو این مواقع میگن که نباید طرف رو قضاوت کرد شاید اون لحظه دچار درگیری فکری بوده یا سوءتفاهمی بین شما و اونطرف وجود داشته اما به نظرم هیچکدام از این دلیل ها و یا توجیه ها دلیل مناسبی برای اینجور پاسخ دادن نیستش  من جای شما بودم دیگه به اون فرد پیام نمی‌دادم تا خودش پیش قدم شه یا اگه پیام میدادم مثلا کاری باهاش داشتم خیلی جدی پیام میدادم و یا عادی نه گرم متاسفانه خیلی وقتا این برخوردا برای خودمم پیش اومده مثلا تولد یه فردی رو تبریک گفتم حتی سین نزده حتی پیامم رو لایو نکرده یا جوابشو دادم اما هیچ جوابی نداده من تنها جوابم به این آدما بی تفاوتیه در برخورد های بعدی...