baharbbbbb مدیر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 125 عنوان حوصلم سر رفته چیکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 32 پست اصلا خوبم نمی بره دیگه دارم ترک های دیوار رو میشمرمیه کار سرگرم کننده بگید برا نصف شب 1403/05/06 | 03:08 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharbbbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 125 بازی آنلایننی نی سایت گردیلایت ناول خوندنخبببب نقاشی؟نه اصلا برو تو آشپز خونه سعی کن بدون اینکه کسی ... کل نی نی سایت رو زیر و رو کردم دیگهبقیه. بیدار مشیت آخهنصف شب همیشه آبم بخوری صدا میده
baharbbbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 125 مزیتش به همینه اعصابت بهم میریزه تمایل به خواب پیدا میکنی حقیقتا بعد اعصاب خوردی خوابم نمیبره اما اوکی
نویسنده186 عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 1367 کل نی نی سایت رو زیر و رو کردم دیگهبقیه. بیدار مشیت آخهنصف شب همیشه آبم بخوری صدا میده دقیقا واسه همینه ک این یه چالشه
baharbbbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 125 کلیدت پیدا شد ماشالا پیگیرررر نه یه نیم ساعتی زور زدم حتی یکی تو یه تایپیک ها نوشته بود روسری گره بزنی پیدا میشه انجام دادم ولی پیدا نشد
tifani2 عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 7665 ماشالا پیگیرررر نه یه نیم ساعتی زور زدم حتی یکی تو یه تایپیک ها نوشته بود روسری گره بزنی پیدا میشه ا ... یه لحظه به تاپیک قبلیت سر زدم🤣وگرنه من از ۹۲پلاسم اینجا بجز یه چهار نفر معروف کسی ویا م نمیاد گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
studios_girl عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1867 کتاب بخونید. من چند وقته بی خواب شدم شبها یا میام سایت یا کتاب میخونم. الان دارم خانه مرگ رو میخونم بعدش هم سووشون رو میخوام شروع کنم. چند روز پیش هم چشمهایش اثر بزرگ علوی رو تمومش کردم اما هنوز ازش سیر نشدم انقدر خوب بود گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻
baharbbbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 125 یه لحظه به تاپیک قبلیت سر زدم🤣وگرنه من از ۹۲پلاسم اینجا بجز یه چهار نفر معروف کسی ویا م نمیاد 😂😂😂
baharbbbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 125 کتاب بخونید. من چند وقته بی خواب شدم شبها یا میام سایت یا کتاب میخونم. الان دارم خانه مرگ رو میخونم ... چه حوصله ای داری اتفاقا یه کتاب از کتابخونه گرفتم ولی دلم نمیاد ادامه بدمش آخه تا هفتم باید تحویلش بدم
_eileen_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 3962 بخواب :) <<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
studios_girl عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1867 چه حوصله ای داری اتفاقا یه کتاب از کتابخونه گرفتم ولی دلم نمیاد ادامه بدمش آخه تا هفتم باید تحویلش ب ... خبوقتی تا هفتم باید تحویلش بدید یعنی فردا دیگه باید بدیدش خب پس بخونیدش دیگه. اسمش چی هست؟ گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻