2777
2789
بازی آنلایننی نی سایت گردیلایت ناول خوندنخبببب نقاشی؟نه اصلا برو تو آشپز خونه سعی کن بدون اینکه کسی ...

کل نی نی سایت رو زیر و رو کردم دیگه

بقیه. بیدار مشیت آخه

نصف شب همیشه آبم بخوری صدا میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالا پیگیرررر نه یه نیم ساعتی زور زدم حتی یکی تو یه تایپیک ها نوشته بود روسری گره بزنی پیدا میشه ا ...

یه لحظه به تاپیک قبلیت سر زدم🤣

وگرنه من از ۹۲پلاسم اینجا بجز یه چهار نفر معروف کسی ویا م نمیاد

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

کتاب بخونید. 

من چند وقته بی خواب شدم شبها یا میام سایت یا کتاب میخونم. 

الان دارم خانه مرگ رو میخونم بعدش هم سووشون رو میخوام شروع کنم. 

چند روز پیش هم چشمهایش اثر بزرگ علوی رو تمومش کردم اما هنوز ازش سیر نشدم انقدر خوب بود  

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

کتاب بخونید. من چند وقته بی خواب شدم شبها یا میام سایت یا کتاب میخونم. الان دارم خانه مرگ رو میخونم ...

چه حوصله ای داری 

اتفاقا یه کتاب از کتابخونه گرفتم ولی دلم نمیاد ادامه بدمش آخه تا هفتم باید تحویلش بدم 

بخواب :)

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
چه حوصله ای داری اتفاقا یه کتاب از کتابخونه گرفتم ولی دلم نمیاد ادامه بدمش آخه تا هفتم باید تحویلش ب ...

خبوقتی تا هفتم باید تحویلش بدید یعنی فردا دیگه باید بدیدش خب پس بخونیدش دیگه. 

اسمش چی هست؟

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻