2777
2789

اولین عشق زندگیم بود که دو سالی هست از هم جدا شدیم...خودم هم الان پارتنر دارم و رابطمون خیلی خوبه...

دو روزه که عقد کردن و برای خودش و همسرش آرزوی خوشبختی میکنم...اما نمیدونم چرا اینقدر به هم ریختم...انگار غم کل دنیا تو وجودمه...تک تک خاطراتی که با هم داشتیم برام زنده شد...هم و دوست داشتیم اما به هم نمیخوردیم و خانوادش مخالف بودن...بعد از تموم شدن ارتباطمون هم دشمنم شد و کلی پشت سرم حرف زد...واقعا نمیدونم چرا اینقدر ذهنم درگیر شده و حال عجیبی ام‌‌‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم بعد از چند هفته درست میشه

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
طبیعیه عزیزم ولی زیاد طول نمیکشه دوباره واست عادی میشه

همش احساس بدبختی دارم...با اینکه بعد از جداییمون کلی پیشرفت کردم و درس خوندم و کارمندم الان...ولی همش دارم خودم و مقایسه میکنم...با اینکه دختره تحصیلات هم نداره...اما حس بدی دارم

همش دارم خودم و مقایسه میکنم و پرخوری عصبی گرفتم

منم پسر عموم اومد خاستگاریم جواب رد دادم و موقع عد و نامزدیش تا یه ماهی بازم بیسنر دقزقا همینجوری بودم الان هر روز میبینمش اصلا معم نیست برام

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
همش احساس بدبختی دارم...با اینکه بعد از جداییمون کلی پیشرفت کردم و درس خوندم و کارمندم الان...ولی هم ...

درکت میکنم به نظرم فردا با پارتنرت یه قرار بذار یه دوری بزن صددرصد تو ارامشت تاثیر میذاره

ایشالله حال منم خوب بشه...

آره عزیزم خیالت راحت