2777
2789
عنوان

شوهرم به بابام گفته گوه نخور

547 بازدید | 31 پست

بچه ها من و شوهرم صبح بحث داشتیم ما خونه ی پدرمینا میشینیم بابام بهش گفت دیگه امسال برید خونه ی خودتون خونه داریم خودمون دست مستاجره 7ساله اینجا میشینیم منم خسته شدم دیگه شوهرم گوش نداد

تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد کرده بهش جا داده.چقد قدرنشناس

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

خیلی حرف زشتی زده همسرتون به پدرتون آدم باید احترام بزرگ ترشو نگه داره

میتونست ازشون زمان بگیره تا مستاجرتون جمع کنه 

کسی که تاریکی رو تجربه کرده؛ قلب مهربون تری داره...!🤍

بعد باباش بهش زنگ زده بود سرکار بودش اومد خونه گوشیشو برداشتم دیدم دستش خورده تماساشونو ضبط کرده گوش دادم همش این میگفت گوه خوردن میگن

منم داشتم سکته میکردم تا به گوه خوردن افتاد الان التماسم کرد ولش کنم میترسه بابام بفهمه بهش چی گفته براش بد بشه چیکار کنم من خسته شدم از دستش

من جا بابات بودم میگفتم نه من کازی باخورد وخوراکت ندارم بخورم ،نوش جون خودت شما راحت بخور

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم