2777
2789
عنوان

جراحی توده سینه

1307 بازدید | 26 پست

اگر تجربه دارین کمک کنید. هفت ماه پیش وکیوم کردن. جواب پاتولوژی رسوب کلسیم و پاپیلوما و فیبرو ادنوما وهایپرپلازی بود گفتن ۶ ماه دیگه سونو بده. الان میگن همونجا که وکیوم کردن دراوردن یک توده جدید دراومده و لنف زیر بغل متورمه باید جراحی بشه 

خدا رو شکر همه چی عالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بدخیمه؟ چون معمولا اول نمونه برداری میکنن اگه بدخیم باشه درش میارن یا اگر خوشخیم باشه و خیلی بزرگ

حالا نمیدونم چرا به شما اینجوری گفتن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

براي لنف زير بغلت حتما پيش يه جراح خوب برو چون اگه بخوان غدد لنفاوي بردارن دستت ممكنه حركتش محدود شه 

خواهرم سرطان سينه داشت عمل كرد هم توده رو برداشتن هم غدد لنفاوي زير بغل😔

شما چند سالتونه

یعنی بدخیمه؟ چون معمولا اول نمونه برداری میکنن اگه بدخیم باشه درش میارن یا اگر خوشخیم باشه و خیلی بز ...

اون موقع با وکیوم دراوردن. الان میگن حراحی. نمیدونم والا خوب شک کردن به بدخیمی. دکتر دیگه رفتم میگه همون اول باید جراحی میکردن

خدا رو شکر همه چی عالیه

اون موقع با وکیوم دراوردن. الان میگن حراحی. نمیدونم والا خوب شک کردن به بدخیمی. دکتر دیگه رفتم میگه ...

خب شک کنن میفرستن نمونه برداری شما کدوم شهری؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
۴۲.؛خواهرتون چطورن الان؟

خواهرم داره شيمي درماني ميشه جراحي هم پيش فاطمه توكلي تهران رفت 

شهر خودمون جراح ١٥ ميگرفت تهران ٣٠ بود فقط برا اينكه مشكلي براي دستش به وجود نياد رفت تهران ٢٧ سالشه يكو نيم ساله داره شيمي درماني ميشه فعلا ١٢ جلسه مونده اگه باز اضافه نكنن بهش

خواهرم داره شيمي درماني ميشه جراحي هم پيش فاطمه توكلي تهران رفت شهر خودمون جراح ١٥ ميگرفت تهران ٣٠ ب ...

خدا شفا بده. درد یک طرف هزینه ها هم یک طرف. من خودم همش نگران هزینه هستم

خدا رو شکر همه چی عالیه