2777
2789

بعد ۲۵سال امشب داشتم کتاب داستان بچگیامو واسه دختر ۶ سالم میخوندم خیلی راحت از کشته شدن و خورده شدن و در کل انتهای هر داستانش خیلی غمگین تموم میشد مثلا گرگه فلانیو خورد نمیدونم پرندهه کشته شد .دخترم اخره هر داستان که میخوندم میترسید میگفت مامان واقعا کشته شد فلانی؟یا مثلا کارتونای زمان ما میبینین چقد ترسناک بودن یا خیلی غمناک واقعا مارو چی فرض کرده بودن ما چقد زود و تو سن پایین شاهد چیزای غمگین و ترسناک بودیم الانیا کارتوناشون خیلی مِلو و لطیف هستن ما مثلا میشستیم پای حنا دختر مزرعه کلی گریه براش میکردیم برای آنشرلی چقد دلمون میسوخت یا اون کارتونه چوبین چقد من ازش میترسیدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارتونای زمان ما به نظرم سریال درام بود تو قالب انیمیشن

جی و جیل و خیلی از فیبم های ژاپنی زمان ما ، برگرفته از حادثه انفجار هسته ایی هیروشیما بود تا تسکین کننده درد مردم ژاپنی باشه، ک این فیبم ها برای ما عم پخش میشد

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

جی و جیل و خیلی از فیبم های ژاپنی زمان ما ، برگرفته از حادثه انفجار هسته ایی هیروشیما بود تا تسکین ک ...

چرا باید تلوزیون ما همچین کارتوناییو برای نسل جدیدش پخش میکرد 

واقعا الانیا خیلی باید روحیشون در آینده ضعیف و حساس بشه ما پوستمون از همون بچگی کلفت شد خخ

چی شدیم آخرش ؟ 

من که الان یه ادم افسرده و بدحالم :( 

هیچی شدم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چرا باید تلوزیون ما همچین کارتوناییو برای نسل جدیدش پخش میکرد

ما هم بچه جنگ بودیم خب

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

سلام نازگل خانوم شبتون بخیر ببخشید از زمانیکه تاپیک برای دخترتون گذاشتید دو سال میگذره میخواستم بدونم پرمویی دخترتون مشکلی ایجاد نکرده؟ دوباره دکتر غدد بردین ؟الان علائم بلوغ زودرس نداره دخترتون؟ اگه جوابمو بدین ممنون میشم . پسر من همسن دخترتونه بدنش مو داره صورتش و پشت لبش احساس میکنم سبز شده و موهاش بلنده ... از بلوغ زودرس میترسم لطفا جوابمو بدین

سلام نازگل خانوم شبتون بخیر ببخشید از زمانیکه تاپیک برای دخترتون گذاشتید دو سال میگذره میخواستم بدون ...

سلام عزیزم بله دختر من بخاطره مصرف یه داروئه جدید اینطور شده بود که با قطع دارو بعد ۲ماه اوکی شد علائم بلوع دختر و پسر فرق داره دختره رشد سینه مهمترینشه برای پسرارو والا نمیدونم چیه به نظرم دکتر غدد ببرش خیاله خودتم راحت شه