اول کار یهو میزنن به سینه طرف میگن شیرررررره شیررررر
یعنی ترکیدماز خنده دمت گرم دختر😂😂😂😂
این سومین کاربری من هستش دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
من دوست پسرم (الان شوهرمه) اولش ب بدبختی قرار اول رو گذاشتیم گفتم حالا ساعت هااااااا در کنارشمهی ا ...
وایییی این عالی بوذذذد😂😂😂😂ولی شوهرت تخصص نداشت شوهره من همش میگف فاطمع الان بزنع ب سرم بریم طرف مشهو بریم طرف قم یا هیی حرف میوورد داخل تا حرف بزنه فق 😂😂
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
😂😂😂ای جااااااانم این خوب بود نه این میگفت چه خبرمیگفتم سلامتی دوباره بعد پنج دقیقه یه قلپ قهوهص ...
وایییی شماها ک انق بی حرف بودین هدفتون چیبود رفتین بیرون😂😂😂تازه شوهر من بهم استرس میداد میگف فاطمه اگ الان یکی بیاد بگه نسبتتون باهم چبه چی بگیم اونوق بابات میفهمه😂😂😂😂😂الان خودش مبگ اونزمان دیدم تو تریپ آدمای لال و در اوردی گفتم فق یچی بگم یکم بخندی 😂😂😂ولی شماها خیلیی باحال بودین 😂😂😂😂
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
🤣🤣🤣🤣🤣وای شوهرت بیشتر ذوق معرفی داشتید خوب من بار اول بود بعد اون همه مجازی دیدمش لبخند سکتهی م ...
عزیزمم شماها بیشتر خجالت کشیدید😂😂منو شوهرم چون پسرعمو دخترعمو هم هستیم خب یخامون آب شده بود😂😂مرسیی عزیزممم شمام خوشبختترین باشیی😍😍😍😍