2777
2789
اول کار یهو میزنن به سینه طرف میگن شیرررررره شیررررر

یعنی ترکیدم‌از خنده دمت گرم دختر😂😂😂😂

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامتی هاشم مرده

اینو فقط اهل دلاش میفهمن 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

من‌ دوست پسرم (الان شوهرم‌ه) اولش ب بدبختی قرار اول رو گذاشتیم گفتم حالا ساعت هااااااا در کنارشمهی ا ...

وایییی این  عالی بوذذذد😂😂😂😂ولی شوهرت تخصص نداشت شوهره من همش میگف فاطمع الان بزنع ب سرم بریم طرف مشهو بریم طرف قم یا هیی حرف میوورد داخل تا حرف بزنه فق 😂😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

از این چندش بازیای تو فیلم اول تو ن اول تو عسیسم جوجو

عخشم نپسم اقایی خانومم موش بخورتت چیبس میقولی

بشه منه فداش بشم منه بخاطرت شهروبه اتیش میکشم

ارع باباخودم میگیرمت یه عکس قدی بده یه شارژ بزن واسم

بوج بده🗿

وایییی این عالی بوذذذد😂😂😂😂ولی شوهرت تخصص نداشت شوهره من همش میگف فاطمع الان بزنع ب سرم بریم طرف ...

😂😂😂ای جااااااانم این خوب بود 

نه این می‌گفت چه خبرمیگفتم سلامتی دوباره بعد پنج دقیقه یه قلپ قهوه‌ص میخورد می‌گفت خوب دیگه چه خبر 

خو دسته تبر چه خبر دارم منتظر بودم کاری بکنی😂😂😂

از این چندش بازیای تو فیلم اول تو ن اول تو عسیسم جوجوعخشم نپسم اقایی خانومم موش بخورتت چیبس میقولیبش ...

یه لاکپشت دارم روپایی میزنه میخای ببینیش

تواولین و اخرین عشقمی از وقتی دیدمت هیچکی به چشم 

نمیاد خوشگل چش درشتو بیا بریم اون پشتو

خودتم الان نمیفهمی من چی میگم ننم جانیش کن بده ۶🦥

😂😂😂ای جااااااانم این خوب بود نه این می‌گفت چه خبرمیگفتم سلامتی دوباره بعد پنج دقیقه یه قلپ قهوه‌ص ...

وایییی شماها ک انق  بی حرف بودین هدفتون چیبود رفتین بیرون😂😂😂تازه شوهر من بهم استرس میداد میگف فاطمه اگ الان یکی بیاد بگه نسبتتون باهم چبه چی بگیم اونوق بابات میفهمه😂😂😂😂😂الان خودش مبگ اونزمان دیدم تو تریپ  آدمای لال و در اوردی گفتم فق یچی بگم یکم بخندی 😂😂😂ولی شماها خیلیی باحال بودین 😂😂😂😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
وایییی شماها ک انق بی حرف بودین هدفتون چیبود رفتین بیرون😂😂😂تازه شوهر من بهم استرس میداد میگف فاط ...

🤣🤣🤣🤣🤣وای شوهرت بیشتر ذوق معرفی داشتید 

خوب من بار اول بود بعد اون همه مجازی دیدمش لبخند سکته‌ی میزدم می‌گفت زبونت اونجا دراز بود الان چیشد میگفتم دوباره سلامتی🤣🤣🤣🤣🤣

کلا دو تامون منگل بودیم شما حالا خیلی خوب بودین به نسبت ما ایشالله که خوشبخت باشید 

🤣🤣🤣🤣🤣وای شوهرت بیشتر ذوق معرفی داشتید خوب من بار اول بود بعد اون همه مجازی دیدمش لبخند سکته‌ی م ...

عزیزمم شماها بیشتر خجالت کشیدید😂😂منو شوهرم چون پسرعمو دخترعمو هم هستیم خب یخامون آب شده بود😂😂مرسیی عزیزممم شمام خوشبختترین باشیی😍😍😍😍