2777
2789
عنوان

دوکودک با فاصله سنی کمتر از دوسال

124 بازدید | 14 پست

سلام دوستان پسربزرگم ۲سالشه دومی ۵ماه

تا هفته پیش شیشه میخاست و مهم نبود چی توش بریزم دهنش یکم زخم شده بود و خودش یه هفته سراغ شیشه شیرشو نگرفت الان میگم خودم باز بهش بدم یه وقت دومی رو میبینه میترسم ضربه بخوره 

شوهرم میگه حالا که گذاشته کنار دیگه بهش نده 

نمیدونم کدوم درسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه نده، تو لیوان نی دار براش شیر و آب و آبمیوه بریز. لیوانای رنگی و خوشگلی هست ازونا بگیر براش

گرفتم براش ولی دکتر که بردمش گفت خانم نده بهش اصلا شیر بامواد غذایی کلسیمش تامین کن

چون گفتم شیر گاو و بز بهش دادم یبوست شدید گرفت 

اگه نمیخوره نده خیلللییی بده منم بچه هام 19 ماه فاصله دارن پسر کوچیکم 11 ماهه هست شیشه شیر میدم بهش ...

مثلا گفتم اگه بشه دونیم سالش یکم درکش بیشتر میشه اونموقع ازش بگیرم

گرفتم براش ولی دکتر که بردمش گفت خانم نده بهش اصلا شیر بامواد غذایی کلسیمش تامین کنچون گفتم شیر گاو ...

خب شیر نده آبمیوه و کلا مایعاتشو با اون میدی دیگه شیشه بدی بعد سختت میشه جدا کردن

مثلا گفتم اگه بشه دونیم سالش یکم درکش بیشتر میشه اونموقع ازش بگیرم

ن اتفاقا اون موقع همه چیزو خوب میفهمه اگه شیشه شیر بهش ندی دلش میشکنه فکر میکنه فرق میزاری بین اون و داداشش 

من الان چندماهه تلاش میکنم از شیشه شیر جداش کنم  اصلا نمیشه همش گریه میگنه

ن اتفاقا اون موقع همه چیزو خوب میفهمه اگه شیشه شیر بهش ندی دلش میشکنه فکر میکنه فرق میزاری بین اون و ...

من دوماهه مثلا ۶۰ میل اب میکردم یه نخود شیر خشک که فقط یه ذره با اب فرق کنه رنگش 

ابمیوه هم با نی بهش میدادم که عادتش به شیشه فقط برا شیر باشه 

به نظرم بی تاثیر نبود تو اینکه خودش راحت شیشه رو کنار گذاشت چون قبلا خیلی وابسته بود

من دوماهه مثلا ۶۰ میل اب میکردم یه نخود شیر خشک که فقط یه ذره با اب فرق کنه رنگش ابمیوه هم با نی بهش ...

ن بابا پسر من از بوی شیر خشک متنفره اصلا ب زبونش نمیزنه فقط شیر گاو میخوره 

پسرم ابمیوه و...این چور چیزا رو  رو با لیوان میخوره  ولی شیر رو اصلا با لیوان نمیخوره فقط با شیشه شیرش میخوره 

یدونه شیشه شیر کوچیک گرفتم براش  ولی اصلا فایده نداره