2777
2789
عنوان

فیلم بی بدن رو کیا دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 38 پست

به نظرم پدر خیلی مظلوم بود از هیچی خبر نداشت اصلا نمیدونست چی شده دختراش چرا اینجوری شده وقتی فهمید درداش دوبرابر بود

اونجا که پدر سروش رفت عکسای دخترش رو نشون داد و گفت دخترت زنده اس و این از همه جا بی خبر بود چقد براش دل سوزوندم

هم دخترش و رو از دست داده بود به بدترین شکل هم با غیرت و آبروش بازی شده بود

من سر شبی که ماه کامل شد و یتیم خانه ایران زار زدم محشربودن بی بدنم بااینکه بازیگراش مطرح بودن اما ب ...

آره بازیگرا خوب بازی نکرده بودن مخصوصا سروش صحت میتونست خیلی بهتر بازی کنه،توی فیلم پدر ارغوان خیلی عذابش از همه بیشتر بود چون از چیزی خبر نداشت اما صحت اونجوری که باید حس رو به مخاطبش نمیداد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بازیگرا خوب بازی نکرده بودن مخصوصا سروش صحت میتونست خیلی بهتر بازی کنه،توی فیلم پدر ارغوان خیلی ...

دقیقاااا من کلاازش توقع بیشترداشتم چون خیلی تعریف کرده بودن داستان نداشت انگارکلی گفتن توفضای مجازی اینجوری شده لااقل یه سکانس نداشت مرتبط بااین قضیه بااون خانومه ازکجاشماره مادرارغوانوداشت که بهش زنگ زده بود؟!یادوست ارغوان که عکساروپخش کرده بودچرادادگاه پیگیری نکرداین قضیه روکه عکسه چجوری پخش شده

🦋🫀

دقیقاااا من کلاازش توقع بیشترداشتم چون خیلی تعریف کرده بودن داستان نداشت انگارکلی گفتن توفضای مجازی ...

منم از بس تعریفش رو کرده بودن خیلی دلم میخواست ببینمش اما دیدنش هم فقط حالم رو بد کرد از دیشب تو حال خودم نیستم و خیلی ناراحتم

هرچند که کل فیلم مشکل زیاد داشت اما من ناراحت اون خانواده هایی هستم که همچین بلایی سر دخترشون اومده

منم از بس تعریفش رو کرده بودن خیلی دلم میخواست ببینمش اما دیدنش هم فقط حالم رو بد کرد از دیشب تو حال ...

منم خیییییلی ناراحت شدم هرچند بیشتر از سروش تقصیر باباهه بود سروش چقدر احمق بود باباشو لونداد لاقل میگفت کجاانداختتش اینجوری نجات پیدامیکرد

🦋🫀

تو همین سایت شنیدم میگفتن خانواده دختره رو تهدید به مرگ کرده خانواده دختره هم از ترسشون مهاجرت کردن ...

واقعا؟

من چیز زیادی نمیدونستم در موردشون فقط یه مختصری که تو نت نوشته بود اما اصلا باعقل جور در نمیاد یه بچه18 ساله دست به همچین جنایتی بزنه اونم تنهایی قطعا بهش کمک کردن

واقعا؟من چیز زیادی نمیدونستم در موردشون فقط یه مختصری که تو نت نوشته بود اما اصلا باعقل جور در نمیاد ...

میگن پدر پسره دکتر و کله گنده بوده ثروت زیادی هم داشته وابسته پسرشم بوده 

قطعا پسره لوس بوده دیگ