2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 23 پست
کلا من یک حرف کوچیک ب شوهرم نمیتونم بفهمونم اصلا به حرف من نیست ک زندگیمون اینه دهنش ب خانوادشه اونا ...

به هرحال اینطوری نمیشه زندگی کرد بهش بگو اگه تو نخای خودم دست به کار میشم بزن تو یه کاری یه تیکه طلایی چیزی بفروش یه جنسی بگیر چمیدونم مثل وسیله ارایش لباس زیر ببر ارایشگاها پارک بانوان بفروش بزار به غیرتش بر بخوره از جاش بلند شه

BabyFetus Ticker
به هرحال اینطوری نمیشه زندگی کرد بهش بگو اگه تو نخای خودم دست به کار میشم بزن تو یه کاری یه تیکه طلا ...

من لیسانس کامپیوترم راحت کار پیدا میکنم کلی اشنا دارم اقا میگ بچه هارو نگه دار یا سریع میگه پس بچه ها چی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لیسانس کامپیوترم راحت کار پیدا میکنم کلی اشنا دارم اقا میگ بچه هارو نگه دار یا سریع میگه پس بچه ه ...

بچه ها رو بگو میزارم پیش مامانم 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
من لیسانس کامپیوترم راحت کار پیدا میکنم کلی اشنا دارم اقا میگ بچه هارو نگه دار یا سریع میگه پس بچه ه ...

خوب بگو‌ تو وقتی نتونی نیازهامو برطرف کنی من خودم دست بکار میشم منم لیسانس کامپیوترم و تا حدودی شرایط شوهرم مثل تو از پارسال دارم کلاس خصوصی میزارم تو خونه البته ریاضی چون ریاضیم عالیه و عاشقشم اما از کامپیوتر سر درنمیارم تو میتونی تو خونه کلاس خصوصی کامپیوتر بزاری یا بری اموزشگاه دیگه یساعتای بچه رو نگه داره یا بزار مهد

BabyFetus Ticker
خوب بگو‌ تو وقتی نتونی نیازهامو برطرف کنی من خودم دست بکار میشم منم لیسانس کامپیوترم و تا حدودی شرای ...

اره بچه هارو الان مدرسه ثبت نام کردم کوچیکه رو هم گذاشتم مهد ک باهم برن بیان صد در صد یک کاری شروع میکنم دفتر خدماتی دفتر بیمه ای جایی راحت میتونم پیدا کنم

اره بچه هارو الان مدرسه ثبت نام کردم کوچیکه رو هم گذاشتم مهد ک باهم برن بیان صد در صد یک کاری شروع م ...

بچه کوچیک منم سه سالشه و خیلی شیطون اما به شوهرم گفتم من باید کار کنم چون نمیتونم اینطوری به خدا از پارسال هرچیم دراوردم خرج زندگی کردم فعلا برا خودم هیچکاری نکردم

BabyFetus Ticker
بچه کوچیک منم سه سالشه و خیلی شیطون اما به شوهرم گفتم من باید کار کنم چون نمیتونم اینطوری به خدا از ...

خیلی خیلی فشار مالی رومه اصن موندم ☹️☹️ رفیقای شوهرم ک با شوهرم میرن جاده انقد پولدارن ماشیناشونم همه قدیمی مال ما برعکس شد این چ شوهری بود من انتخاب کردم اه

بچه کوچیک منم سه سالشه و خیلی شیطون اما به شوهرم گفتم من باید کار کنم چون نمیتونم اینطوری به خدا از ...

خیلی خیلی فشار مالی رومه اصن موندم ☹️☹️ رفیقای شوهرم ک با شوهرم میرن جاده انقد پولدارن ماشیناشونم همه قدیمی مال ما برعکس شد این چ شوهری بود من انتخاب کردم اه