2777
2789

از شنبه ی قبل یعنی قشنگ یک هفته ماشین منو بردن 

منم پاپ اسمیر دادم جوابش اماده شده گرفتم دکترم مرکز استان میشینه میخوام برم دکتر

شوهرم به باباش گفت فردا دکتر رفتید برگردید من زنمو باید ببرم دکتر 

باباش ناراحت شده چون بعد دکتر میخواستن برن چند روزم بگردن 😐 

من الان عذاب وجدان بگیرم یا نه ؟

نه😑😐

ینی چی خودشون باید متوجه شن

دو ماشین دارین؟!

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین خودتونه تازه ناراحتم میشن

همین بخدا ، تا برگردن ده روز میشه که ماشینمونو گرفتن 

الان کارت بنزینم زدن تا آخر ماه دیگه کلا ما نمی‌تونیم جایی بریم 

ناراحتم شدن که چرا گفتین برگردین 

نه😑😐ینی چی خودشون باید متوجه شندو ماشین دارین؟!

نه والا همین یکیو داریم تازه اینم مال شوهرم نیس مال خودمه 

الان یه هفته اس بردنش 

خب ما تا سرکوچه هم نمی‌تونیم بریم بعدشم من رو ماشینم حساسم 

بعد ده روز ماشینو‌ خواستیم ناراحتم میشن

عذا وجدان شرمنده میشه از این همه بی زبونی شما، بی خیااااال، من بودم روز اول شوهرمو مجبور میکردم ماشی ...

اتفاقا اصلا دل گنده نیستم این یه هفته رو برای خودم و شوهرم جهنم‌کردم که رفته ماشنیمو داده به اینا 

از سر ناچاری تحمل کردم 

الان تازه بعد یه هفته بهشون گفتیم بیارینش بهشون برخورده

اتفاقا اصلا دل گنده نیستم این یه هفته رو برای خودم و شوهرم جهنم‌کردم که رفته ماشنیمو داده به اینا از ...

بازم میزان جنجالی رفتار کردنت کم و تحمل شوهرت زیاد بود، چه توقعااااااتی دارن، کارت سوخت هم دادی، ی لول جدید از متوقع بودن رو دارم می بینم

بازم میزان جنجالی رفتار کردنت کم و تحمل شوهرت زیاد بود، چه توقعااااااتی دارن، کارت سوخت هم دادی، ی ل ...

اره بخدا، رفته ماشین خودشو فروخته پولاشو داده پسر بزرگش 

بعد توقع داره هرجا میره ماشین‌ما در اختیارشون باشه 

انقد بدم میاد یکی ماشینمو قرض بخواد 

والا بخدا تو این گرونی ها 

کارت سوختم گرفتن بنزین های دولتیشم زدن خداکنه حداقل از ازاد ها گذاشته باشن برامون

نه والا همین یکیو داریم تازه اینم مال شوهرم نیس مال خودمه الان یه هفته اس بردنش خب ما تا سرکوچه هم ن ...

عزیزم ناراحت شن برات مهم نباشه

وقتی خودشون درک ندارن 

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی